男仔點先算對個女仔有興趣

186 回覆
103 Like 35 Dislike
成日蝦你 會串下你同打你
對住你幾gentleman 唔會蝦你 時不時聊下你咁
唉好羨慕有d女仔可以同男仔玩得咁埋 我完全係異性絕緣體
成日會好在意對自己好既女仔,然後因為太在意而唔知講咩好

樣子決定命運
靚女既話 坐係度乜鳩都唔做已經成班厹對你有興趣

我都係咁 毒到出汁
無feel既男仔可以正正常常咁一齊玩
但對住在意既就會連出聲都唔夠膽
有時串吓有時幫吓
點睇

自己蝦佢就得 人地蝦佢就幫
同d 朋友吹水就乜都講得出,但對異性就啞口無言

我都係咁 毒到出汁
無feel既男仔可以正正常常咁一齊玩
但對住在意既就會連出聲都唔夠膽

都算有自知之明
有時串吓有時幫吓
點睇

自己蝦佢就得 人地蝦佢就幫

個男仔係見人地蝦個女仔就會一齊蝦
成日蝦你 會串下你同打你
對住你幾gentleman 唔會蝦你 時不時聊下你咁
唉好羨慕有d女仔可以同男仔玩得咁埋 我完全係異性絕緣體

玩得埋都無用 我同所有男仔都好快玩得埋 但全部都當我係兄弟 一日fd zone 一世fd zone 屌
有時大家互屌下
認真傾個時又認真
點睇 女仔受唔受呢套
我係屬於負皮個種
其實個個唔同 要睇性格
講d 無傷大雅既笑 都係想你有印象
會對你gentlemen 係想表現好既一面

想問下絲打 如果個女同事肯同我講家庭事 代表咩?會唔會有機?
佢係公司好靜 得我同佢同期傾比較多野
會主動聊我返工食飯之後出去散步 你會唔會

想問下絲打 如果個女同事肯同我講家庭事 代表咩?會唔會有機?

-,-你豬黎架?畫公仔畫到出腸就唔好玩啦

會唔會好普通咋
見佢同我都係講公事多
怕諗多左咋
佢對住你扯撚曬旗
扯旗

佢講屋企係講邊方面先?
我對住朋友都會講起屋企 唔算係d咩signal
不過如果佢主動聊你食飯又散好似都有d機
有時串吓有時幫吓
點睇

口裏說不但身體卻很誠實
有時唔知點搵計傾又想引起個女仔注意就會串下佢蝦下佢
然後陶醉喺佢又嬲又笑個樣之中

佢講屋企係講邊方面先?

講下屋企人黎緊去秦國旅行 自己無假唔去
會問我轉唔轉工好 都係同工作或前途有關
佢同其他同事無兩句 有時放工會特登同我bye
食飯無咩特別都係一齊去買外賣返公司
係唔係至少都不抗拒掛

佢講屋企係講邊方面先?

講下屋企人黎緊去秦國旅行 自己無假唔去
會問我轉唔轉工好 都係同工作或前途有關
佢同其他同事無兩句 有時放工會特登同我bye
食飯無咩特別都係一齊去買外賣返公司
係唔係至少都不抗拒掛

好平常,你諗多左 可能係你樣和藹可親先同你傾下閒計,我對公司同事都係咁,無同過自己鐘意嗰個靚d既西面女同事傾閒計,反而有個77地成日笑嗰個女同事會得閒寸下佢同佢傾多d
回應樓主先
會主動製造兩人獨處時間
傾計時有意無意問到你私人野
有困難時第一個出黎幫手
兩個人一齊時好少睇電話睇錶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞