恐懼鳥正宗呃飯食,今次比人揭穿佢d都市傳說係假

254 回覆
78 Like 5 Dislike
之前講到似層層
最後比Powpow教授踢爆係假既
唔講咁多睇片先

https://www.youtube.com/watch?v=P7Jle7IEwTM
係,恐懼鳥翻譯果d文,全部都係外國小說網揾返黎

Professor Pow Pow就高質好多
佢跟本同d偷片台仔一樣,
仲好意思自稱作家
留名今 晚睇
正評是給Professor PowPow的~又追開
補返Powpow其他高質片:

匿名者系列:
https://www.youtube.com/watch?v=2FclnNWrwkA

Deepweb Pokemon :
https://www.youtube.com/watch?v=yTF7Fx7fxNU
Powpow雖然出片慢,但起碼有分析過,搵過資料
Powpow雖然出片慢,但起碼有分析過,搵過資料

真係好鬼慢
勝在高質
高質
根本好多假,翻譯人地reddit no sleep d故
佢都係揾餐飯食,算啦
都市傳說 俾人揭得穿真假 就唔係傳說啦 都講到明傳說

但係恐懼鳥事實真係全部搬字過紙多

之後太年輕買過一本 睇完發現即係我上網都搵到既野,真係蝕俾佢
佢都係揾餐飯食,算啦

大家都係搵食姐,你做乜唔支持我
其實呢個powpow我都唔係咁鐘意佢
主要係佢d片實在太短
如果有人真係做到第一手 資料去拎出黎講 咁果d先至叫高質

其實powpow都係拎人地d料黎講,不過佢只係比其他人做多樣野就係會親自分析
其實呢個powpow我都唔係咁鐘意佢
主要係佢d片實在太短

佢之前係fb話過佢唔係全職做youtube
如果整長d,我諗佢兩個月都出唔到一次片
佢都係揾餐飯食,算啦

真係忍唔住出聲
我中學用Tor/其它野算係入到deep web
但看完 中左毒同驚到賴屎
到而家都係腦海

恐懼鳥嘅書我無讀過,但聽個fd講對過
留名
如果有人真係做到第一手 資料去拎出黎講 咁果d先至叫高質

其實powpow都係拎人地d料黎講,不過佢只係比其他人做多樣野就係會親自分析

Powpow d批判思考同推理真係幾好
佢做Deepweb pokemon同暗網果d片咪自己親身上囉
佢都係揾餐飯食,算啦

真係忍唔住出聲
我中學用Tor/其它野算係入到deep web
但看完 中左毒同驚到賴屎
到而家都係腦海

恐懼鳥嘅書我無讀過,但聽個fd講對過,應該有部分content 唔算係deep web

快手send左
咁又唔可以話恐懼鳥講大話既
佢都係上網揾資料又唔係佢作岀黎
係衰在冇分析啫
係衰在冇分析啫

翻譯人地d作品拎黎賣本來就唔岩啦
係衰在冇分析啫

嚴格黎講只係算翻譯
有追開professor powoow
留名返屋企睇
btw 建議無睇過powpow既人要睇曬佢d片
值得睇既
佢唔同其他講deepweb既人一味話deepweb恐怖,有佢自己既見解
之前睇曬!好正
等緊佢講返絲綢之路個網主點比人拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞