Shamesung Gear S3 正式支援 iOS,有冇巴打用緊?

11 回覆
0 Like 1 Dislike
用緊 Apple Watch ,Shamesung Gear S3 而家 support iOS,有巴打用緊嗎?有冇 review 分享吓?
諗緊買唔買好,好似有d貴。暫時最吸引係個樣(frontier)本身想買Fitbit charge2但信息中文亂碼 姐係通知完要拎手機出黎睇 咁憨鳩所以無買
用緊 Apple Watch ,Shamesung Gear S3 而家 support iOS,有巴打用緊嗎?有冇 review 分享吓?

好多功能都冇左,你可以試下既

咩叫好多功能用到,可唔可以舉例?
除左用唔到ios app仲。有咩?

不過我覺得用iphone 就用番apple watch啦,搞咁多野

咩叫好多功能用到,可唔可以舉例?

不過我覺得用iphone 就用番apple watch啦,搞咁多野

請睇字 係好多功能都冇左
與 Android Wear for iOS 基本算是有點半殘的支援不同,Samsung Gear S 與 Gear Fit for iOS app 除了基本的通知功能外,還可以支援 Gear app 的手錶應用安裝、S Health 資訊連動,心跳、GPS 與音樂等功能也可以正常運作。三星甚至將 Gear S3 上的通話功能也提供給了 iOS 版本,將可透過手錶直接接聽電話。小編直接透過手邊的評測機與 iPhone 7 Plus 進行連接,除了真的可以接聽電話外,也能夠透過手機安裝應用程式商店裡的各式 app 與錶面,基本上已經可以提供大部分在 Android 手機上的功能了(有些 Gear app 可能需要 Android 的支援,那就沒辦法了)。
會唔會炸斷手?

咩叫好多功能用到,可唔可以舉得例?

我打錯左,應該係問有咩功能係無左
除左用唔到ios app 外
我用gear fit 2, 佢話要經wifi用browser入歌,但我load唔到,有無人知係咩問題?

咩叫好多功能用到,可唔可以舉得例?

我打錯左,應該係問有咩功能係無左
除左用唔到ios app 外

佢得返原生app 運動 講電話都可以用
但你想好似apple watch咁多功能冇可能
Apple pay 一定用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞