陳雲:港共嘍囉打羅冠聰打得真好,打得不夠!

54 回覆
6 Like 24 Dislike
私怨大過天

on9
私怨大過天
其實呢件廢老禿雲真係冇存在價值,人人都睇緊大是大非,林鄭上台冚家剷,佢就老而不日日怨婦咁撚樣,屌
私怨大過天

你都戇鳩 收鳩皮啦
垃圾
走左轉高登時台,同一個post嘅留言真係同香討一鳩樣,我以前都唔信個班係五毛,以為只係中學雞盲撐熱狗,不過去到今日真心覺得佢地係有目的搞臭高登!
其實呢件廢老禿雲真係冇存在價值,人人都睇緊大是大非,林鄭上台冚家剷,佢就老而不日日怨婦咁撚樣,屌

緊係啦 自稱中共坐上客 又有美國支持做暫時總統居然選輸一個區區既立法會選舉 依個細佢成倍既後生反而選到 唔屌就假
收皮啦陳雲
蟈屍又開工幫共匪做打手
收皮啦陳雲

屌你老母
蟈屍又開工幫共匪做打手

你老收皮未
走左轉高登時台,同一個post嘅留言真係同香討一鳩樣,我以前都唔信個班係五毛,以為只係中學雞盲撐熱狗,不過去到今日真心覺得佢地係有目的搞臭高登!

一早話熱狗打手=五毛
收皮啦陳雲

屌你老母

屌你全家
收皮啦陳雲

屌你老母

屌你全家

收皮啦勇文青

班友已經傻咗,明明自己唔掂就賴人哋,
佢哋屌人就得,人哋屌佢哋就食熱狗,都費事再理佢哋。
唔怪得佢依家冇教授做,又選唔到,都不愁生活啦,原來已經有新工。

上面已經有隻
國師又中

上面已經有隻

aon99

上面已經有隻

aon99

做咩呀你
睇過小小電視選舉論壇,記得佢上鏡果陣講嘢都算蚊滋細聲 點解佢喺網上面完全係另一個style? 個fb ac是咪佢本人

冇聽過網上兇狠,現實毒撚?
青山又走犯
同班廢老廢中同聲同氣

咁人哋都係廢老嘛,仲上開去叫雞㖭!
青山又走犯

青山要請多D保安。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞