Anndroid電話求推介

48 回覆
1 Like 1 Dislike
4k貼多少少轉ios入部se好過 一定順過同價位an機

要順又平既an機得好少選擇 a9 c9 pro係***又唔要
1+3 mate9又大陸機 好難服侍

4吋mon
唔好講話4000樓下,android flagship要打機完全順係好難
要順就ios
利申an撚
Xperia X/XP
blackberry
Lg v20

4000蚊你買到 好野
one plus 3t

支那牌子

最唔支那既支那牌子囉好唔好

即係支那牌子囉
sony z5好似大減緊
你打咩game

普通3D game啫

htc 10?

盡人事help埋呢次
10仔啦,除左仲未有7.0要屌之外用左半年都好滿意

不過千祈唔好為左慳少少睇唔開走去買呢間廠既非旗艦機
如果都係覺得貴既買其他廠既機

俾你講中咗, 諗緊Desire 10 Pro

HTC Desire 10 Pro
http://www.eprice.com.hk/mobile/intro/5561/htc-desire-10-pro/

HTC 10
http://www.eprice.com.hk/mobile/intro/5480/htc-10/

平一千
主要分別好似係4K變1080p? 點睇

粒u先係重點,mtk同s820既分別
mtk u你唔洗諗住打機,更新慢年幾兩年甚至係無份

多一千功能又幾整全
俾你哋講講下而家考慮緊10
ZenFone3
舊底asus機真係狗也不屌

不過今次ZenFone3真係幾好
ui又uses friendly左好多
4g ram,粒u快又唔熱
係相機我覺得比人吹大左,冇想像咁好,夜晚低光尤其慘不忍睹
同埋3000mah真係好襟,佢個自啟管理app同埋清ram app我覺得真係好有效幫慳電

認真考慮
排除唔要嘅牌子, 最熱門係 Sony HTC LG

三個牌子有咩優劣? 太耐冇留意Smartphone資訊

Sony樣靚,但貴,3g ram
htc用一手價錢賣2手hardware,等執笠嘅公司
lg燒底板,狗屎般嘅售後服務,同埋燒底板,仲有燒底板

Lg v20

五千幾喎

ok you win 冇諗住水貨
4k貼多少少轉ios入部se好過 一定順過同價位an機

要順又平既an機得好少選擇 a9 c9 pro係***又唔要
1+3 mate9又大陸機 好難服侍

其實唔太窒就得, 冇諗過你哋咁高要求, 當我冇講過
***唔火燒後欄都自動壞底板 大陸機買機送木馬

仲有Sony影相好核突,旗艦機都係,3叔LG就真係靚,如果你唔驚爆炸同燒底板嘅話
ZenFone3
舊底asus機真係狗也不屌

不過今次ZenFone3真係幾好
ui又uses friendly左好多
4g ram,粒u快又唔熱
係相機我覺得比人吹大左,冇想像咁好,夜晚低光尤其慘不忍睹
同埋3000mah真係好襟,佢個自啟管理app同埋清ram app我覺得真係好有效幫慳電

認真考慮

用左幾個月暫時都滿意,順,唔hang機
不過提提你冇NFC,嗰時都因為呢樣諗左好耐,因為本身淘寶會用八達通NFC
同埋GPS撞手神,我呢部好似唔太準,會飄0-20米不等
Lg v20

五千幾喎

班友好鍾意買水貨
開發到Anndroid系統再介紹俾你
Lg v20

五千幾喎

LG呢啲買水貨都冇咩所謂啦
比你有保養,上到去個維修部都想落返嚟
one plus 3t

支那牌子

最唔似屎嘅屎係唔係屎啊
人地講到明唔要支那牌子囉好唔好

htc 10 三千幾有s820仲想點?
二千幾比s835你好唔好?

sony 唔貴 係相機廢同mon 冇咁靚,旗艦機d 電幾足下
htc 係貴,電細 (不過都係得幾部android 電量持久)

利申之前用sony 轉左用10仔

你搵到一個牌子嘅手機所有零件都係自家廠而唔係向其他公司買嘅俾我睇
戇鳩
one plus 3t

支那牌子

最唔似屎嘅屎係唔係屎啊
人地講到明唔要支那牌子囉好唔好

但係呢個價位完全屌打 sony,htc 同lg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞