港大醫科之寶黎青龍被迫退休

327 回覆
1323 Like 14 Dislike
會唔會係最香港做屈機既男人

學歷內涵成就無可挑剔

70歲頭髮仲烏黑濃密 容光煥發
你話佢係50歲我都信
唔入佢啦
我係佢, 拎埋筆錢退休好過
環遊下世界各地, 渣下部波子落老銅食個tea
落公園捉下精靈

唔做paper,研究理撚得你學校,香港地死
做咁多野,人地都唔領情
佢都教左40幾年,分分鐘耐過晒全校既教職員,
佢開始教書嗰時可能啲仆街都未出世

仲有佢服務左咁耐,港大有幾多野係因佢而建立,因為有佢而成就港大醫學院?𡁻完鬆真係好難睇
又真係幾型
33歲失戀到依加一直都有食安眠藥
睇嚟佢真係好愛個女仔
70歲嚟講 佢個樣屌打
一生只追求榮譽 真男人
啱 hku今次真係仆街 無得幫
搬進這屋前他住醫院宿舍,竟然也掏腰包拿了一百萬來裝修,鋪了一屋黑色雲石

紅山半島是自己物業,他更豪氣,請來曾為賭王四太設計家居的著名室內設計師馮敬早,花了半年時間、二百萬裝修費

有錢就係任性
佢唔鐘意錢。要錢佢一個月塭到500萬
其實有啲sad,佢3歲就讀小學,應該冇乜童年
根本香港大部份大學管理層定乜鳩委員會都係垃圾
阻住啲細上位
走啦屌
幾時「行人止步」會變成四字詞語拎黎用
垃圾記者
佢要搵隨時都搵到,只係佢唔care係咪渣住啲錢姐
hku自從李國章入主做黨委書記之後就仆街到而家
請新professor又要錢,又廢過佢

請嚟做乜?
諗到 太鍾意返工 典型港豬

Sorry 真係講笑喳 心底佩服黎教授
70歲
香港有無第二個人型過佢
呢d真係有quali 又心教既就比班仆街逼走
香港搞到今時今日咁都係多得班奶共閪人
因為李國章果時入唔到hku嘛
所以咪報復囉
hku/cu就係咁諗所以成個dept都係廢老多
反而科大好多professor都好後生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞