有冇人對宇宙同外星有好有興趣(7)

208 回覆
27 Like 2 Dislike
注意:此post含有大量前穎既思想,價值觀,世界觀等等。可能會覺得天馬行空亂吹。所以唔信既人可以負評然後上一頁
如果你唔信,但又真係好有興趣既話,可以當故仔聽下既。因為某d提供大量資訊既巴打都係建議你當故仔聽下

有興趣既巴打建議首先睇返第一同二個post,資訊量好大好難pick up返,而且追個post可以睇到好多一問一答,或者可以解答到你某d疑問添

希望可以集中討論宇宙同外星人

Ps 戴返個頭盔,代開post以上篇野係前樓主意見,唔係一眾巴打既共識

post1:lihkg.na.cx/thread/21757
post2:lihkg.na.cx/thread/25804
post3: lihkg.na.cx/thread/27884
post4: lihkg.na.cx/thread/35374
Post5:goo.gl/sZCEvv
Post6:https://goo.gl/9I62Tj
第二post比較多出體同冥想既野
同埋由呢個post開始 關於冥想同出體既討論可轉移到喵巴個post討論

再次感謝一眾巴打既解答同提供資訊

覺得正既比個正評吸引多d人討論
去到7
屌我睇到3定4咋
仲係咪講緊d人發夢?
去到7
屌我睇到3定4咋

六未完晒的, 樓主開定先
仲係咪講緊d人發夢?

醒左啦
留名
仲係咪講緊d人發夢?

醒左啦

咁都好d,終於有返d正常資訊落袋
少左好多人講野
留名
荷巴少出聲左好多
少左好多人講野

起碼近排講d野都關返個topic事
果陣個個post唔係發夢就出體
睇都睇到冇心機
留名
想聽 獸
我呢幾日去廟街發現到一個人係知有外星人同會聽到天使講野的
開頭我都唔係好信,但之後我就信了

佢講話每個人嘅未來基本上都有個框架,要改變未來,根源係父母?我唔知點解關事,可能淨係得我係咁..
快點發生event好嗎

佢講話每個人嘅未來基本上都有個框架,要改變未來,根源係父母?我唔知點解關事,可能淨係得我係咁..

邊檔
快點發生event好嗎

我覺得發生既機會好細,隨時細過六合彩

始終太過於虛幻,不過都期待下
留名
留名
留名

邊檔

我想知道天使對其他宗教有咩睇法,例如黃大仙,關帝等
快點發生event好嗎

我覺得發生既機會好細,隨時細過六合彩

始終太過於虛幻,不過都期待下

其實已經準備得差唔多,有好多執政人士俾人拘捕左,而家要拘捕默黑爾

可唔可以講下講左咩令到你信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞