[重開多圖]小性奴件大波妹真係好柒正....

916 回覆
1048 Like 183 Dislike
豐胸就食藥按摩 隆胸就開刀打針加野
咁都一樣 咁你老豆都變鬼佬啦

屌你點知我老豆真係混血鬼佬架

我意思係加工胸 唔係自然胸 心地仲要唔好 各巴打要狗衝前諗清楚啫
幾個男人為呢條女人嘈係幾咁唔值嘅事

哈哈哈 咁你老豆識唔識變埋我老母
按摩+食療點會算加工啊

Ching食藥打針都自然...

我意思係加工胸 唔係自然胸 心地仲要唔好 各巴打要狗衝前諗清楚啫

你都痴撚線...
咁台妹食得多珍珠奶茶d珍珠又大波d係咪又係加工胸呀

唉真心唔爭論落去啦 呢個po啲人唔理佢以前做過啲乜就j佢嘅 一定唔likey反佢嘅人 爭論落去傷和氣

爭咩啊,一齊推到兩條撚樣仆街咪算

你都痴撚線...

講野咁on9 真絲打confirmed

話你哋狗公就係絲
求中學圖
有冇舊圖睇下?
想睇下以前幾樣衰/肥

自己去性病奴d post 睇下啦
又做伸手黨
你都痴撚線...

話你哋狗公就係絲

更正 狗公唔係問題
問題係點解衝呢條女
點解可以大波但咁瘦

本身肥底之後減
班港女就青春期咩都唔食 咪a囉

唔好傻啦 胸係脂肪嚟 就算之前肥 減完個胸一樣會縮

脂肪消耗程度全身一樣?

話你哋狗公就係絲

更正 狗公唔係問題
問題係點解衝呢條女

你on9又唔認
唔係衝唔衝, 比多d人識佢又唔鐘意, 屌你
你都痴撚線...

話你哋狗公就係絲

唔係厹唔係狗衝
見到瘦底大波
唔用以前既相去比較 唔睇波形係點
而係一口咬定係隆胸
再笑男人以為咁多瘦底大波
再加你啲on9語氣 好難令人相信你唔係絲

話你哋狗公就係絲

唔係厹唔係狗衝
見到瘦底大波
而係一口咬定係隆胸

屌好gay 唔好
一唱一和嘅你兩個,好衰架
對婆似係好淋
Ching者自清巴打仲未入黎既

more

話你哋狗公就係絲

唔係厹唔係狗衝
見到瘦底大波
而係一口咬定係隆胸

我咁講係因為信相熟嘅人講啫 當初留言只係想話俾你地聽等唔好炒車 但你地堅持佢真波都ok 始終我唔係佢自己都無得證明佢真波定假波
又話有流出相既
有冇一張相係正正常常正面全相
好想食

樣喺衰啲,
但自助餐比著十個男人都有九個會食

個眼袋真係大撚到可以裝爆谷
屌你班毒撚

閪都未屌過話不了

個樣average 啦
咁大對燈啦
化左妝先屌囉
屌到佢虛脫添啊

你地咩質素啊 不了
好撚正,俾我實屌到佢升仙
柒頭皮
咁到底肥完瘦就會大波呢個講法係真定假
咁到底肥完瘦就會大波呢個講法係真定假

全部都係假
留名搭車唔敢睇
有無ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞