[重開多圖]小性奴件大波妹真係好柒正....

946 回覆
1077 Like 186 Dislike

女人就一定睇/揸得多波?
除非個女人做服裝內衣啦 唔係既話可以接觸到幾多對波啊?
一個男人一年睇幾多套av? 幾多個唔同女優?
一個雞蟲一年分分鐘揸過百對波啦
A-F cup 八字波 什至吊鐘波 可以乜波都睇過揸過啦 分真假波唔叻過大部分女人?

你係男人 計埋睇av(多數來來去去果幾個男優)一年都唔會睇到幾多條賓州啦 除非你係gay既者
咁樣比喻明唔撚明啊毒撚青頭小朋友?

即係咁
唔駛下下唔夠講就話人青頭仔既
果位絲打係有個tg谷成班傾豐胸
佢地平時有研究內衣問題
所以識睇真假波

咁我都信呢個世界都有好多瘦底大真波既
只係唔係呢條女啫

Agger 樓上條友斷章取義,郁啲就話人青頭、未試過就收聲 我就係唔係先唔會嬲
相反,佢啲激動令我喺度諗,到底要有幾毒先會搏命維護啲大波妹,堅持人哋係勁瘦有e cup,再不斷打一大遍文去攻擊其他唔信嘅人 痴撚線 好毒 笑到我

激動係咪講緊上面一路話係假波屌哂老母臭西個位
原來講事實就係維護大波妹 你都幾自我中心喎死毒撚
睇艷照都睇到鬧膠,咩料呀child登仔

明明有得睇就睇啦
點知有幾個on9青頭毒撚走出黎話人假波啊 邊有瘦底大波啊之類
人地真波假波都唔柒關佢地事啦
班柒頭都無機會揸架啦
有相有圖就睇完算啦 仲想點
即係咁
唔駛下下唔夠講就話人青頭仔既
果位絲打係有個tg谷成班傾豐胸
佢地平時有研究內衣問題
所以識睇真假波

咁我都信呢個世界都有好多瘦底大真波既
只係唔係呢條女啫

Agger 樓上條友斷章取義,郁啲就話人青頭、未試過就收聲 我就係唔係先唔會嬲
相反,佢啲激動令我喺度諗,到底要有幾毒先會搏命維護啲大波妹,堅持人哋係勁瘦有e cup,再不斷打一大遍文去攻擊其他唔信嘅人 痴撚線 好毒 笑到我

咪臭系囉 人地真假波關春佢事咩
激動到好似佢地有份屌 屌到假波要求回水咁
我講返麻甩佬雞蟲可能最識分真假波 班友仔又唔明我講乜 淨係屌
老實講 連登好多時真係睇到燥 d小朋友毫無邏輯性 出post回覆講事實又比班小朋友圍屌返轉頭
有時真係想連登快d收皮
仲有冇多啲片
咁耐都未有人起到條女嘅contact,佢算好彩
30i 我會信

佢個身冇咁薄,應該32/34圍

32一定著到
睇下佢坐低無腰肉飛出黎

亞洲碼有h以上一定

其實愈睇愈唔似e cup
我女32c尾d頭我都已經覺得誇
呢個仲癲
對波真係好正
咁大對大概咩cup到?

34F-G

如果34就唔係瘦底

明明有得睇就睇啦
點知有幾個on9青頭毒撚走出黎話人假波啊 邊有瘦底大波啊之類
班柒頭都無機會揸架啦

呢個係討論區 人哋唔同意你就屌人哋實係無得食嘅毒撚 惡過中共
佢個身冇咁薄,應該32/34圍

32一定著到
睇下佢坐低無腰肉飛出黎

亞洲碼有h以上一定

呢個仲癲

c d 叫有波...唔係大

明明有得睇就睇啦
班柒頭都無機會揸架啦

呢個係討論區 人哋唔同意你就屌人哋實係無得食嘅毒撚 惡過中共

哦 先唔講我對條女無興趣
原來一定要有得揸先可以評論?
即係唔識唱歌就唔可以話人唱歌難聽?
32一定著到
睇下佢坐低無腰肉飛出黎

亞洲碼有h以上一定

呢個仲癲

32圍喎 歐洲血統就唔大
亞洲血統32圍以下好難大過e cup
Anyway小姓奴條女啲相大過e cup
Push
32一定著到
睇下佢坐低無腰肉飛出黎

亞洲碼有h以上一定

呢個仲癲

C D我真係有突有餘 要瘦但efg cup個比例好唔正常
何況我係雞蟲型男人睇波食女為樂
揀得女朋友緊係心地為上
咁多大波妹唔吹奏 小姓奴條女咁嘅心地都吹奏 推到宜家仲推緊
仲要咁嘅樣 真係濛住個樣j咩

咪臭系囉 人地真假波關春佢事咩
激動到好似佢地有份屌 屌到假波要求回水咁
我講返麻甩佬雞蟲可能最識分真假波 班友仔又唔明我講乜 淨係屌
老實講 連登好多時真係睇到燥 d小朋友毫無邏輯性 出post回覆講事實又比班小朋友圍屌返轉頭
有時真係想連登快d收皮

燥?燥乜野?
討論梗會有唔同意見,至少大家識尊重
唔洗下下玩攻擊
想連登收皮但你又覆得咁密嘅
睇J 圖睇撚到罵戰 on撚9先做到
人哋話真咪真話假咪假
一方面又要信到十足撐到行
另一方面又不甘視弱要指責對方盲信人講
真波又點假波又點
冇證據你講咩都得
中意信咪信包佢
你條女賣bra關個女仔對波撚事咩
又冇份食又唔係要你幫條女埋單
根本唔存在咩中伏問題
人哋話真咪真話假咪假
一方面又要信到十足撐到行
另一方面又不甘視弱要指責對方盲信人講
真波又點假波又點
冇證據你講咩都得
中意信咪信飽佢
你條女賣bra關個女仔對波撚事咩
又冇份食又唔係要你幫條女埋單
根本唔存在咩中伏問題
正喎
大波妹而家點呀
淫到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞