熱血時報:舉報捉狗Page之餘,請同時杯葛劉冠傳 (極醜惡大叔)

64 回覆
4 Like 5 Dislike
禽獸logic,叫人捉流浪狗=強姦
仲好意思話人蠢人

又偷換概念

講緊你班人因為劉冠傳『反黑警』所以做乜都唔屌得咋

呢度邊撚度有人講過佢做乜都唔屌得呀?
偽理性打手
為左保住d禽獸,連反差佬既人都要反了

兩者有衝突
愛護動物唔可以同時反差佬
事實人哋好好地連少少生存都唔比佢
啲指控全部莫需有, 啲瘋狗證呀, 會咬人呀, 事實年中都幾多單係流浪狗咬人呀, 根本少之又少。
再講呢條撚樣反差佬咪又係出於私怨, 傳聞佢係比人革扯先仇恨差佬啫, 咁多次社會運動有冇出過嚟呀?
相信反狗page都係一樣, 睇條友出啲post用字都係仇狗多過為公眾安全

少?每年都有幾百單 新聞唔報唔代表冇

雖然數據係比較舊 但其實每年俾狗咬人數都幾平均

http://www.oshc.org.hk/download/publishings/1/1911/16.pdf

由此可見流浪狗根本係社區問題

但你班大愛撚除左百屌 屌漁農署 屌愛協 屌投訴人 仲識D咪咩?你有冇解決方法先?

你又唔係接佢返屋企養 流浪狗中心又接唔晒返去 唔係諗住得閒餵下佢就解決咗呀?

為咗滿足你地嘅大愛 就要成個社區繼續承受流浪狗問題 公唔公平先?

一係你地認投咗佢 幫佢加晶片 有狗主就算有人投訴都唔會打靶 到時有咩事咪你地同隻狗負責返 你地又肯唔肯先?

真係辛苦晒9798年都摷出
而且篇嘢唔係淨係指浪流狗
你係要講社區問題大把嘢可以講啦, 馬騮都會滋擾, 野豬都有攻擊性, 係咪要全部殺晒佢哋, 你真係當人類大撚晒咩。
學樓上個蠢人邏輯話齋, 南亞人在港犯案夠多夠狠啦, 連命都就嚟冇唔搞佢哋先仲有時間搞啲狗

人類都唔係大曬唔通d狗大曬咩,我支持殺曬所有擾人既動物,包括動物撚

喺高登喊打喊殺
咪又係鍵盤戰士

我畀你殺我呀
快啲殺

等你地真係永瀆基本法我咪去殺囉
仲有,呢度唔係高登仔ON9仔

兩者有衝突
啲指控全部莫需有, 啲瘋狗證呀, 會咬人呀, 事實年中都幾多單係流浪狗咬人呀, 根本少之又少。
再講呢條撚樣反差佬咪又係出於私怨, 傳聞佢係比人革扯先仇恨差佬啫, 咁多次社會運動有冇出過嚟呀?
相信反狗page都係一樣, 睇條友出啲post用字都係仇狗多過為公眾安全

少?每年都有幾百單 新聞唔報唔代表冇

雖然數據係比較舊 但其實每年俾狗咬人數都幾平均

http://www.oshc.org.hk/download/publishings/1/1911/16.pdf

由此可見流浪狗根本係社區問題

但你班大愛撚除左百屌 屌漁農署 屌愛協 屌投訴人 仲識D咪咩?你有冇解決方法先?

你又唔係接佢返屋企養 流浪狗中心又接唔晒返去 唔係諗住得閒餵下佢就解決咗呀?

為咗滿足你地嘅大愛 就要成個社區繼續承受流浪狗問題 公唔公平先?

一係你地認投咗佢 幫佢加晶片 有狗主就算有人投訴都唔會打靶 到時有咩事咪你地同隻狗負責返 你地又肯唔肯先?

真係辛苦晒9798年都摷出
而且篇嘢唔係淨係指浪流狗
你係要講社區問題大把嘢可以講啦, 馬騮都會滋擾, 野豬都有攻擊性, 係咪要全部殺晒佢哋, 你真係當人類大撚晒咩。
學樓上個蠢人邏輯話齋, 南亞人在港犯案夠多夠狠啦, 連命都就嚟冇唔搞佢哋先仲有時間搞啲狗

人類都唔係大曬唔通d狗大曬咩,我支持殺曬所有擾人既動物,包括動物撚

喺高登喊打喊殺
咪又係鍵盤戰士

我畀你殺我呀
快啲殺

等你地真係永瀆基本法我咪去殺囉
仲有,呢度唔係高登ON9仔
睇到呢個post就覺得
只要反黑警,強姦人都冇問題既時代就快來臨

廢事被人屈熱狗幫熱時出聲,都係唔講咁多

哦,原來玩滑坡條垃圾就係你
低賤熱狗係咁上下啦,屈完人又唔認,同熱狗一撚樣
勇仔﹕你呢個問題問得真係好

偽文青﹕我地都好樂意為你解答呢個問題

勇仔﹕我地嘅目標係喺撚狗中

偽文青﹕維持呢個論壇嘅平衡

勇仔﹕用恥笑去搵出真理嘅所在

偽文青﹕我地兩個係魅力四射嘅文青

勇仔﹕勇武文藝青年

偽文青﹕大眼鏡偽文青

勇仔﹕我地食熱狗兵團不嬲都係來去如風嘅

偽文青﹕我地ge明日係香港獨立嘅光明日子

黑夜怪人﹕冇錯啦! 黑~

危險爺爺:危險~爺~
睇到呢個post就覺得
只要反黑警,強姦人都冇問題既時代就快來臨

廢事被人屈熱狗幫熱時出聲,都係唔講咁多

哦,原來玩滑坡條垃圾就係你

岩岩唔係好有理據架咩?宜家做咩變左弱智仔?
率獸食人

兩者有衝突

佢仇狗又點?乜宜家你反差佬反到贏開巷,有餘力到保埋d狗咩?

仇都有道理, 唔係無原無故的恨, 啲狗喺街係咪會得罪你咩
咁如果淨係反差佬唔保啲狗係咪又會贏到開巷, 垃圾logic, 不知所謂

流浪狗真係好煩 成日痾到D地臭晒 又冇人清
十卜極醜惡

咁係應該爭取同漁農署俾多D資源去做 而唔係見人投訴流浪狗就放上FB批鬥 本末倒置

呢d野人地晨早做過晒架喇,問題係政府唔想理咁無資源佢地邊有時間咁得閒接呢d job做
好似虐畜問題,好多都係出面ngo見你政府搞唔掂想幫手自已搞,宜加係人地有方法肯幫手不過政府拖住晒相關法例唔批
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞