熱血時報:舉報捉狗Page之餘,請同時杯葛劉冠傳 (極醜惡大叔)

64 回覆
4 Like 5 Dislike
話撚知香港人俾人滅族,最撚緊要d浪浪有得周街走
吔屎啦狗撚 流浪狗根本係社區問題 點解唔可以解決?

因為人類入侵左狗既家園對佢地唔住所有地方都係狗既,人類無權用大自然地方

反警既重要性都唔及d狗
流浪狗唔捉唔通捉你老母咩

少?每年都有幾百單 新聞唔報唔代表冇

雖然數據係比較舊 但其實每年俾狗咬人數都幾平均

http://www.oshc.org.hk/download/publishings/1/1911/16.pdf

由此可見流浪狗根本係社區問題

但你班大愛撚除左百屌 屌漁農署 屌愛協 屌投訴人 仲識D咪咩?你有冇解決方法先?

你又唔係接佢返屋企養 流浪狗中心又接唔晒返去 唔係諗住得閒餵下佢就解決咗呀?

為咗滿足你地嘅大愛 就要成個社區繼續承受流浪狗問題 公唔公平先?

一係你地認投咗佢 幫佢加晶片 有狗主就算有人投訴都唔會打靶 到時有咩事咪你地同隻狗負責返 你地又肯唔肯先?

比較科學既方法咩有TNR(捕捉絕育放回) lor,全世界一早都講緊好多年啦
起個黑衣怪人底就知佢啲觀點真係唔logic啦
仲會有人同佢嘈

拿拿臨block左條友算啦

依樣野漁農愛協都做緊啦 只係班大愛撚經常誤導人以為舉報流浪狗=打靶

好似幾年前先試下搞而且都唔係全香港,呢d野好需要有錢同時間先搞到成積
為左保住d禽獸,連反差佬既人都要反了

兩者有衝突
愛護動物唔可以同時反差佬
事實人哋好好地連少少生存都唔比佢
啲指控全部莫需有, 啲瘋狗證呀, 會咬人呀, 事實年中都幾多單係流浪狗咬人呀, 根本少之又少。
再講呢條撚樣反差佬咪又係出於私怨, 傳聞佢係比人革扯先仇恨差佬啫, 咁多次社會運動有冇出過嚟呀?
相信反狗page都係一樣, 睇條友出啲post用字都係仇狗多過為公眾安全

http://www.oshc.org.hk/download/publishings/1/1911/16.pdf

但你班大愛撚除左百屌 屌漁農署 屌愛協 屌投訴人 仲識D咪咩?你有冇解決方法先?

你又唔係接佢返屋企養 流浪狗中心又接唔晒返去 唔係諗住得閒餵下佢就解決咗呀?

為咗滿足你地嘅大愛 就要成個社區繼續承受流浪狗問題 公唔公平先?

一係你地認投咗佢 幫佢加晶片 有狗主就算有人投訴都唔會打靶 到時有咩事咪你地同隻狗負責返 你地又肯唔肯先?

真係辛苦晒9798年都摷出
而且篇嘢唔係淨係指浪流狗
你係要講社區問題大把嘢可以講啦, 馬騮都會滋擾, 野豬都有攻擊性, 係咪要全部殺晒佢哋, 你真係當人類大撚晒咩。
學樓上個蠢人邏輯話齋, 南亞人在港犯案夠多夠狠啦, 連命都就嚟冇唔搞佢哋先仲有時間搞啲狗
起個黑衣怪人底就知佢啲觀點真係唔logic啦
仲會有人同佢嘈

拿拿臨block左條友算啦

你啱, 蠢人真係冇辦法同佢溝通
同友應該食屎大食到咁撚蠢
睇到呢個post就覺得
只要反黑警,強姦人都冇問題既時代就快來臨

廢事被人屈熱狗幫熱時出聲,都係唔講咁多

唔屈你熱狗咪標籤你大愛撚狗撚囉
睇到呢個post就覺得

第一句指鄭錦滿定李政熙?
睇到呢個post就覺得

第一句指鄭錦滿定李政熙?

講緊你地

「我地」即係非熱狗啦
即係李政熙?

講緊你地

「我地」即係非熱狗啦
即係李政熙?

你呢套logic喺邊到學返嚟

梗係熱狗度啦!
垃圾劉冠傳

但極醜惡佢真係會報警捉四隻腳既流浪狗

好矛盾 我都唔支持佢呢啲行為
不過我諗唔洗特登指名道姓提佢掛?

但係佢發來先
所以今次我幫熱狗

你呢套logic喺邊到學返嚟

梗係熱狗度啦!

鳩達真傳;我有 你冇
為左保住d禽獸,連反差佬既人都要反了

兩者有衝突
愛護動物唔可以同時反差佬
事實人哋好好地連少少生存都唔比佢
啲指控全部莫需有, 啲瘋狗證呀, 會咬人呀, 事實年中都幾多單係流浪狗咬人呀, 根本少之又少。
再講呢條撚樣反差佬咪又係出於私怨, 傳聞佢係比人革扯先仇恨差佬啫, 咁多次社會運動有冇出過嚟呀?
相信反狗page都係一樣, 睇條友出啲post用字都係仇狗多過為公眾安全

真係辛苦晒9798年都摷出
而且篇嘢唔係淨係指浪流狗
你係要講社區問題大把嘢可以講啦, 馬騮都會滋擾, 野豬都有攻擊性, 係咪要全部殺晒佢哋, 你真係當人類大撚晒咩。
學樓上個蠢人邏輯話齋, 南亞人在港犯案夠多夠狠啦, 連命都就嚟冇唔搞佢哋先仲有時間搞啲狗

人類都唔係大曬唔通d狗大曬咩,我支持殺曬所有擾人既動物,包括動物撚
禽獸logic,叫人捉流浪狗=強姦
仲好意思話人蠢人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞