[Lovelinus] LOVELYZ 討論區 [9] Wag-zak CB大發~明恩早日康復

1001 回覆
18 Like 9 Dislike
琴日個stage
woollim好似真係勤力左
密密送咁
Agger
Lovelyz,逆行的 '鐘聲' 召喚。年末特輯 '音銀'中特別舞台

女團Lovelyz逆行歌曲'鐘聲',將在音樂放送公開舞台。Lovelyz 在音樂銀行21日即將播出的聖誕特輯年末結算出演並表演 '鐘聲'特別舞台。Lovelyz相隔1年1個月後將公開'鐘聲'特別舞台,Lovelyz在年末結算特輯中能公開'鐘聲'特別舞台是因為 "逆行" 的緣故。

Lovelyz的'鐘聲',因即將到來的聖誕節與年末,在各種線上社群討論季節代表歌曲中被提及,而獲得爆炸性的關注。去年在音樂銀行中公開的 '鐘聲'回歸舞台影片,在影音網站Naver TVcast Top100 Chart中展現逆行上升到1位的力量。
唔走都無好野
我真係多謝你啊
見你今次咁勤力
candy jelly love
梨子都無野好影
得啲上班 idol radio 同珠仔個頒獎典禮
同埋大家可以期待下
好似係
岩岩YOUTUBE都推左俾我睇...其實唔係飯開既我...都覺得可惜,佢間公司根本唔識奉佢地...搞到人氣無乜增進...啲歌嚟嚟去去差唔多曲式..根本聽半首已經悶...
連新人女團啲歌都好過佢地(SORRY太直接),我真心係唔想佢地過多陣又話有人走...
其實KPOP女團果個運行模式開始變...好快就會淘汰舊女團...總之係成個女團個組團模式都會變...舊有果種方式已經唔多WORK....
運氣也非常重要吧
sorry巴打們,好似記錯左少少嘢,之前有人退團係99單,我混淆左,不過希望lovelyz團魂永固啦…
開心咪算囉
連佢地都不和既話真係可以唔駛再信女人友誼
4年都咁完整真係好難得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞