[月經] 油卡/油券資訊分享 (窮L&新手專區)

1001 回覆
45 Like 5 Dislike
普通Joyful card -0.9 可以直接申請
大星紅卡(私人能源卡)-$2.0/$2.2 月結 可以直接申請
Joyful VIP -$2.0 現金/信用卡找數 by invitation

上面三款都可以連埋$400/$50 油券用

但VIP 仲可以連埋恆生卡 $400送$40 cash dolloar 用
證實係可以既
即係要等佢寄卡黎我先做到Joyful vip?
恆堡張加德屎
頭半年-2.8 半年後-2.3
用佢半年唔用了
我果邊話無卡無-2.2 之後我渣走左
我mk入個姐姐好好人wor 叫我秒填
咁好既 張卡即時拎定寄比你?
屌你老尾琴日見大星星真係抵撚死 人地Esso排曬隊入油佢就烏蠅都無隻 on撚9人地一星期兩次優惠佢老尾大星星隔星期得一次 抵撚死生意比人搶曬
入大星星冇vip既話, 最抵係普通 Joyfuel (-0.9)+50油券+恆生卡咁用, 每月入夠$800既倍數
另外, 普通Joyfuel可儲分扣Autotoll月費
即時呀
抵過紅卡-$2.0?
有無人用過Esso保良局卡?
我岩岩收到個sms話我張discount卡-2.2
我諗應該唔會Smiles卡
恆堡

$16.64油價入$400
-2.0月結+50券= -$3.45/L
-0.9 Joyfuel+50券+恆生卡(扣左cash dollars實收$359)= -$4.0/L
-2.0 VIP Joyfuel+50券+恆生卡(扣左cash dollars實收$359)= -$4.8/L
有無人用過明興出公司卡?
大星星-$2.5
有朋友用過 無特別野發生
其實有無點話先有大星星 vip?
最近得-$45卷,有無-50?
有無人知邊度有加德士券拎?
1. by invitation
2. 未收到風,如果有大家開心share
上星期五去貨櫃碼頭入,阿姐俾得一張400-50劵,出年一月到期

唔知紅蘋果或者領展場會唔會有
唔會
暫時仍然有效既只有
西隧 9月尾到期
貨櫃碼頭派果張1月到期
今日收到入400平油送55貴油送65。要用匯豐卡。
有冇巴打知可以可以加埋張vip一齊用?
可以
用緊 唔錯
佢會早啲寄月結單比你睇佐先 隔唔知幾多日先過數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞