【米奇MICKEY】LOL 實況 RK/NG/ARAM 輕鬆玩QQ

12 回覆
0 Like 0 Dislike
Hello 介紹下自己先
玩左LOL好耐 S2開始 最近呢兩季先開始打rk
S6白金V 準備呢個season再打多d爬下
平時除左返學無乜野做 每日既活動就係打下機
所以想試下開台 同多d人吹下水/一齊9up下

由於第一次開台(之前部電腦一直carry唔到 )
可能會有做得唔好既地方
希望大家可以比時間我慢慢改善
唔好屌得咁大力

呢個係我facebook page:
http://fb.com/mickeyonduty/
有關實況既時間/日常動態/無聊野都會響度分享

希望大家可以比個like我支持下

利申
呢兩日出去玩 預備星期日返到黎開始
twitch同fb d info返到黎會更新返
如果唔介意既subscribe住我先/like下個page都得架
有野想問/同我講可以平時twitch/呢度問我
白金都開台
白金都開台

所以唔係技術台啦 輕鬆玩for fun
上季都係最尾有時間打下咋 希望黎緊可以再爬高少少
upup
加油上鑽不是夢
加油上鑽不是夢

多謝
開台中
今晚開
米奇:plm2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞