95巴絲入黎吹水(13)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

老死去哂旅行 得我一個係屋企寫FYP都係咁過啦

我諗緊19 top up咋 點似餐肉巴打你咁要a住grad
我兩個fd 一個做緊野 一個係台灣

究竟你係有10個frd定得2個frd

你唔係以為我真係有fd呀

老死去哂旅行 得我一個係屋企寫FYP都係咁過啦

我諗緊19 top up咋 點似餐肉巴打你咁要a住grad
我兩個fd 一個做緊野 一個係台灣

究竟你係有10個frd定得2個frd

你唔係以為我真係有fd呀

見你前言不對後語就知你講大話啦

招呼

果個成日吞pok,俾我炒左了

咁架咩

冇7日前通知我 要比代通知金比我
新人留名

考緊試

絲打?

Sure
新人留名

考緊試

好快有人招乎你

招呼

早晨

果個成日吞pok,俾我炒左了

咁架咩

冇7日前通知我 要比代通知金比我

冤有頭 債有主 你搵返佢收數啦
覺唔覺25歲係一個大限
膠原蛋白會開始流失
真心驚

死海鹽有冇link
我係紅 甩皮同乾
夜晚無啦啦都痕 之後就訓唔到

Check out this product I found on http://iHerb.com.
Frontier Natural Products, Dead Sea Salt, 80 oz (2267 g)
http://www.iherb.com/prod/30812?code=YAN0589
之前媽媽好似share呢隻 不過我仲未還黎用

我屌 好撚窮
如果唔洗睇醫生買cream 啲錢都唔知可以去到幾多次日本

我就係用緊媽媽share呢隻
買cream真係買到破產
覺唔覺25歲係一個大限
膠原蛋白會開始流失
真心驚

驚乜鬼
覺唔覺25歲係一個大限
膠原蛋白會開始流失
真心驚

驚乜鬼

我覺得一畢業已經係
個人生已經玩完
覺唔覺25歲係一個大限
膠原蛋白會開始流失
真心驚

驚乜鬼

我覺得一畢業已經係
個人生已經玩完

餐肉巴大把人要啦 好多人打邊爐既必備品

Check out this product I found on http://iHerb.com.
Frontier Natural Products, Dead Sea Salt, 80 oz (2267 g)
http://www.iherb.com/prod/30812?code=YAN0589
之前媽媽好似share呢隻 不過我仲未還黎用

我屌 好撚窮

其實啲鹽係點用 我仲未落單
我用緊cetaphil查身 好止痕 雖然貴但都可以用好耐
覺唔覺25歲係一個大限
膠原蛋白會開始流失
真心驚

買左日本啲膠原蛋白粉食 臭到想嘔
但有食果幾日成個人好滑
覺唔覺25歲係一個大限
膠原蛋白會開始流失
真心驚

驚乜鬼

我覺得一畢業已經係
個人生已經玩完

除左餐肉 我什麼都不是
覺唔覺25歲係一個大限
膠原蛋白會開始流失
真心驚

但有食果幾日成個人好滑

有冇咁勁
d膠原蛋白有咩用
覺唔覺25歲係一個大限
膠原蛋白會開始流失
真心驚

但有食果幾日成個人好滑

要靚唔要命 臭到嘔都放入口

我覺得一畢業已經係
個人生已經玩完

除左餐肉 我什麼都不是

末日珍品
覺唔覺25歲係一個大限
膠原蛋白會開始流失
真心驚

但有食果幾日成個人好滑

有冇咁勁
d膠原蛋白有咩用

可能我吸收 個人會彈啲
但真係好臭 已經無食
覺唔覺25歲係一個大限
膠原蛋白會開始流失
真心驚

但有食果幾日成個人好滑

你想像下將幾匙羹魚膠粉撈水飲

我屌 好撚窮

上網search濕疹死海鹽有教,有幾種方法,我就用毛巾敷下算 個啲咩浸浴我應該死撚左
啲cream我覺得唔係個個啱用,cetaphill我用過完全冇料到

但有食果幾日成個人好滑

膠原蛋白對濕疹有冇用

上網search濕疹死海鹽有教,有幾種方法,我就用毛巾敷下算 個啲咩浸浴我應該死撚左
啲cream我覺得唔係個個啱用,cetaphill我用過完全冇料到

+1
Cream用緊施巴同aveeno都ok

我屌 好撚窮

哇絲你係咪住大西北

膠原蛋白對濕疹有冇用

無用 兩樣野黎

+1
Cream用緊施巴同aveeno都ok

以前有個巴打同我講aveeno係垃圾品牌扮天然
不過真係有啲位痕到查咩都用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞