Pebble 用家,你問我答

45 回覆
0 Like 0 Dislike
前pebble用家,隻錶每3日要叉一次電
前pebble用家,隻錶每3日要叉一次電

我五至七日一次
pebble 1 3-4日一叉
aw2 1-2日一叉
pebble 1 3-4日一叉
aw2 1-2日一叉

我係pebble time
Pebble time steel 咩都唔開10幾日都得
而家冇咩watch 得別想買
Apple watch太快冇電 就算用iPhone都唔會考慮
Fitbit 外型好垃圾 好似玩具
其他個d貴到唔想買
而家冇咩watch 得別想買
Apple watch太快冇電 就算用iPhone都唔會考慮
Fitbit 外型好垃圾 好似玩具
其他個d貴到唔想買

完全同意,絕大部分都係有啲位唔太揀得落手
所以暫時都係焗住用住pebble先

Pebble2
佢唔係變左孤兒仔嘅話我即買
佢唔係變左孤兒仔嘅話我即買

Pebble 清左盤啦
我隻Steele 用左2年,一日差一次,屌
原本諗住買pebble2 但被人買撚左 on9
其實佢收皮還收皮,只要有人keep住維護,同埋創作社群keep住有人就得啦
其實佢收皮還收皮,只要有人keep住維護,同埋創作社群keep住有人就得啦

理論上係
但實際上而家硬件上有問題就收皮無保養
我隻Steele 用左2年,一日差一次,屌

你可以考慮去香港代理LRT問下有無得換電
原本諗住買pebble2 但被人買撚左 on9

訂咗time 2結果得返refund係咪應該開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞