小小人先露到營group (歡迎新手/無經驗既人)

133 回覆
5 Like 3 Dislike
一個少少人但多多趣既Group

希望加入一啲對露營有興趣既人

而希望入得群既都係一啲高質露營友 只要有興趣既人都會考慮
而群組都唔會太多人,盡量唔想有人比人無視
而搞露營既日子大多都係星期六去到星期日, 但唔會紅日或特別日子搞, 希望大家理解

群組人數上限: 25人

注意事項:

1. 入群前一定會經過篩選, 無心既寧願開唔成都唔想約一班mk出黎破壞露營體驗, 如果唔加你唔好屌,檢討下自己先

2. 希望大家係抱住黎放鬆黎玩既心情入黎,唔好太過認真 要認真對待既係個大自然, 遵守無痕露營呢啲基本既原則

3. 盡可能出席群聚, 時間方面可以大家夾, 潛水+每次群聚都唔出就唔好怪我 要同你Say byebye

4. 認真咁填下面條link 張form , 第一印象好緊要

有咩都可以有商有量,歡迎隨時搵我比任何意見/建議

有興趣加入既請填
https://goo.gl/forms/Bi1S15FloQCz55e82
依家係已經有一班人?
定由0開始
已交
依家係已經有一班人?
定由0開始

由零開始 出面太多已經有小圈子
毒撚玩唔玩得?
岩岩填左form
依家係已經有一班人?
定由0開始

由零開始 出面太多已經有小圈子

咁可以填表
表已填
毒撚玩唔玩得?

會唔會毒到唔敢出聲 我無所謂 你高興就好
你地平均幾大
你地平均幾大

唔過30囉 傾得埋就可以
我得睡袋 冇裝備 係咪可以收皮
我得睡袋 冇裝備 係咪可以收皮

無所謂 咩裝備都無可以照填左先
有心玩可以共用裝備,你試一兩次
真係有興趣先買
希望真係一班想玩既人
唔係溝完女/無女溝就QUIT
希望真係一班想玩既人
唔係溝完女/無女溝就QUIT

就係唔想有先想篩選過先, 盡量避免啦
去左塔門倒數,多人到呢....

所以絕對唔贊成任何特別日子去
無謂令真正鐘意露營既人淪為跟風既港豬
填表幾時APPROVE 想知自己係咪REJECT左

比小小時間我啦 我諗下星期無通知就會係
露營關感情狀況咩事?
同埋你係自己一個定係已經有幾個人開左group

放心啦,你認真填份野正正常常都好大機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞