[SHINeeWorld]SHINee討論區(2)十周年快樂!!Always 5HINee!!!

421 回覆
39 Like 4 Dislike
見到首站關站覺得好唔開心 畢竟由論壇年代走到依加
如果有首站嘅人喺到好想講聲 依十年嚟多謝你地呀辛苦了
Key首chemicals真係好正
loop咗好多次條片
希望有生之年可以見到ljk solo…
佢好似就嚟入伍了

溫流 ❀李珍基#李珍基1214生日快樂# *溫心圖片* yoontaehwi_ins更新溫流相關(翻譯by A醬)【到濟州島來聯繫我說想我了的我們珍基~彼此說著長胖了的我們…!!每次見都又帥氣又漂亮還善良的我們珍基說著現在要準備去軍隊了去了那邊不要受傷要成為更帥氣的男人回來啊😍下次見面我一定腿好好的😂】

cr.OnewHeart溫心
我都有見到 雖然已經做好心理預備 但係我估到佢入佢嗰下都仲係會好心嗡
我諗佢都係突然公佈話幾日後入伍嗰啲架啦
係 同埋應該都係低調入伍嗰種
新飯留名
其實追咗kpop好多年
都睇咗閃好多年 (因為係ELF再加埋算係sm家族愛(?) 佢哋新出嘅歌同綜藝都會追)
係二哥走咗之後先真正咁入坑... 成為SW
但就係不斷咁諗點解我唔早啲入坑 明明都睇咗咁多年..
今年cb嘅所有歌都好正 同埋佢哋好似一下子大個晒咁 同我之前一路睇嘅佢哋唔同 應該係今次散發出成熟嘅魅力令我直接坑底躺平
不過好似香港好少SW咁(?) 入坑後係咁搵唔同嘅ig/ fb fans page都冇咩係關於閃咁..
咁多位多多指教
香港真係少SW
我身邊直頭冇 sm嘅話都係ELF/SONE多
不過總算喺度搵到一個地方可以同SW做吓朋友交流吓
我身邊都係得一兩個 可能舊團冇咁多人留意了
男飯更加冇可能搵到
識好多人都轉飯咗其他團… 得返啲老飯喺到
但我仲係好愛佢地架
12月入伍喇
但上年smtown 勁多SW
我會等架
20200720見
又推一個 keybum回歸期又有綜藝睇真好
溫流都有solo album喇 趕喺入伍前出
幾時珉豪都可以有
好期待 唔知會唔會又係同一個設計呢
我無買齊哂啲碟 咁搞法好想買返成set
終於等到
ace > base > face > ?

好開心 等咗好耐 佢隻album我會loop兩年等佢出嚟
笑死
諗起key話佢比起音樂節目 喺啲體育競技比賽到拎一位更加開心
所以其實叫race真係一啲都唔出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞