[SHINeeWorld]SHINee討論區(2)十周年快樂!!Always 5HINee!!!

421 回覆
39 Like 4 Dislike
雖然我係團飯,但係到依家都好掛住二哥
覺得件事好似尋日發生,但原來已經7個月
我平時都會睇返以前5人既綜藝節目
就好似二哥從來無離開過
youtube 太多五人/二哥嘅片
睇吓睇吓就以為佢仲喺度
但時不時彈條二哥喪禮片出嚟
都仲係接受唔到
From Now On concert個個dvd到依家都唔敢睇
https://youtu.be/TbYxTHCLABs
李泰民 開日本 tour
9月嗰個都唔係concert嚟嘅 即係唔會有tour喇
代購成5千蚊 貴婦團好過
睇個勢都無6巡 之後泰民都日巡
其他又差唔多當兵
貴婦團開售第一分鐘 log 入去已經 server busy
btw, 好似會 check id
代購會唔會入唔到場?

睇嚟泰民都solo
唔會早入伍
唔知要等幾多年先再睇到佢哋
我都諗過一齊入伍 但係sm應該唔會放泰民
宜家係咪91都要提早入
唔係唔好話泰民 91個2個都唔會提早放入伍
91line 19年六月要入喇
個 deadline 好似同溫流一樣
泰民最遲 21年
係囉咁近我覺得有機會一齊入
泰民2年起走可以cb一次
Tour一次
點會放
咁有排等
嗰三個出番嚟 差泰民
我覺得都唔會有團體活動
我話佢地3個啊 差嗰少少時間 或者會放91line
泰民仲有時間唔入住
我就唔係好想佢咁快入伍
而家男SOLO真空期
尤其而家年輕唱跳有姿勢有實際嘅男歌手唔多
係要上位就趁而家
等佢退伍出返嚟 已經係兩個世界

夠年齡同法律改制咁冇得講
佢既然仲有時間嘅話 梗係繼續搏落去好
雖然MOVE冇一位 不過有咁多人COVER 都算幾成功
相信佢嚟緊會出日文專輯多
佢仲話會同之前好唔同 我都幾期待
Rdd 一億
想問下大家有冇買飛睇九月一二嗰三場呀
買唔到飛
等絲打 repo
希望我入到場
絲打入唔入到場
ig見好多日本妹子都係買牛牛
入到!想講實名制真係會check證件同對個樣
個賣家有俾證件我嘅 個職員對名再望我個樣都俾我入 唔知係咪我同個賣家似樣
我見好多人冇證件就去咗排即場買山頂飛 唔知係咪你講嘅櫻花妹
原來仲有即場飛買㗎
啲妹子影咗張飛
喺 ig 集氣希望入到場
我諗唔係即場
我唔知係滯消第點 但有得即場買飛囉
冇證件應該就入唔到嘅 唔知佢地點
但只能講即場條隊好多櫻花妹
'Global K-POP Leader' #SHINee will release 6th album 'The Story of Light' Epilogue on 9/10 including the new song '셀 수 없는 (Countless)' which is expected to be a special autumn gift for fans. https://t.co/UjJmBd5SoY https://t.co/dyZmTvccQK

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞