發覺啲肥婆特別有自信同幻想力

290 回覆
1972 Like 24 Dislike
一向對肥婆都無乜好感 覺得佢地有又懶又多藉口既劣根性 但近排識左個黑黑實實嘅肥婆。識落覺得佢份人無乜嘢,會肯幫下手做功課,又會幫人買早餐。諗住佢係個啲性格好既肥婆,點知識耐啲真係嚇親我

識左一年,次次見到靚仔都話人地望佢,覺得自己五官好靚,減左肥會係女神,又覺得自己好大波 大佬...肥仔波你都自豪?仲要明明係學渣,係到扮學霸。提醒下佢啲功課嘅野又話我唔識欣賞佢。我都算啦!做得朋友總要忍受下啲缺點。但近排真係頂佢唔撚住!

佢平均個幾月就換一次暗戀對象,仲要次次都覺得個男仔同佢係兩情相悅 個男仔係咁拒絕佢,佢就開始撕心裂肺、喊苦喊忽,係咁po個啲港女語錄。乜嘢「承諾了就不要欺負我」、「我外表很堅強但內心其實很想人疼」、「笑只是種表情 不是我的心情」乜乜乜... 大佬啊!你大大舊舊肥藤藤咁就唔好扮柔弱啦 。一啲令人想呵護你嘅感覺都無。好噁心 咁大個人都唔識控制下自己啲情緒? 日鳩日洗版

你話幾個月叫一次春都算!佢唔係!佢一比人拒絕就係咁po係咁po,po足個幾月直到暗戀第二個為止 話咁快再比人拒絕 又再嘈生晒。係眼球轟炸啊屌你老母!精神折磨啊仆街!嘈撚夠未啊 ?結果mute柒咗佢。比佢鐘意嘅男仔仲慘 佢偷個男仔嘅手機睇人wtsapp 睇到個男仔同鐘意嘅人傾計用心心emoji 比佢唱個男仔係狗公,周圍講到個男仔中出即飛 比埋綠帽佢戴咁。好撚變態!明明個男仔只係係咁綺flirt過佢!睇到我覺得個男仔好慘,叫佢收手唔好再係到作故仔。仆街!佢屌鳩我唔理解佢唔撐佢!話我唔係佢朋友 就係當你朋友先點醒你咋 屌返我轉頭都有 ...

最後忍唔住同佢講:「愛情唔係係咁叫春就有嫁,與其叫春不如用時間改善下自己,減下肥先啦。」然後佢塊西撚到好似我講錯嘢誤解佢咁。我苦笑咗下就走開左,遠離個痴線肥婆...後尾見到佢snapchat po欣宜首女神 乜鳩「不要低頭 光環會掉下來」 屌 仲要覺得自己咁嘅撚樣會有光環?同埋你真係做錯就要認嫁啦!真係咁大個都未見過咁撚痴線嘅人!其實佢無乜本錢可以比佢咁撚癲,真係聽孤獨終老。

可能有人會話我一碌鳩打一船人,但事實真係我識親個啲肥婆都有啲問題 勁鐘意ff 作故仔 覺得自己好靚 覺得啲仔𥄫佢地 最重要係全部都好鐘意P圖 自欺欺人!無人鐘意你地唔係無原因嫁 已經無外表優勢 連內在都醜過人 反省下啦
比人轟炸左一年儲埋儲埋
疏遠佢啦 你無虧欠佢

除非你食過人地
最後忍唔住同佢講:「愛情唔係係咁叫春就有嫁,與其叫春不如用時間改善下自己,減下肥先啦。」然後佢塊西撚到好似我講錯嘢誤解佢咁。

巴打辛苦了
疏遠咗啦 覺得佢痴線到無藥可救

利申: 絲打 就算有鳩都唔會咁重口味
打漏左個面字
絕交啦索女樓豬
肥絲
無同佢玩啦
我呢啲大眾臉都唔敢妄想會有靚仔望我 反而肥藤藤嘅會敢去幻想 恐怖到
大部分肥婆都痴撚線
樓豬做個朋友呢
我表姐係肥婆
雖然無聯絡好耐
但細個同佢一齊玩個陣份人已經勁自我中心
有佢講無人講 郁d 就發脾氣同玩針對
記得細個幾個表姐弟妹一齊玩
佢就夾埋d 人一齊針對另一個女仔
自以為成熟咁
嫌人樣衰又嫌人唔識做人(心諗 大家都係細路仔可以有幾識做人)
到左依加 大家都大個
之前比佢恰個女仔已經讀完大學結埋婚
而佢成25歲人都仲係不斷轉工
一次拖都未拍過
瘦係瘦左少少 但性格應該好多人都頂唔順
究竟佢地啲肥基因係咪會影響埋佢地性格有缺陷
自我中心呢下真 講乜都唔聽 聽左又唔憤氣咁
抵佢地咁失敗
一click入黎以為新潮文
遲下進修下啲文筆 出返篇潮文鬧醒班肥婆
冇是咁的
睇到一半就知你係絲
因為呢d肥婆有仔埋身就以為愛上佢 屌 有時返工返學要同下同事傾下計
肥 ——> 自卑——>日撚日聽欣宜首女神,睇埋d 港女語錄自我安慰 ——> 開始覺得唔係自己問題 ——>過份自信同自我中心

乞人憎既肥婆就此煉成
突然覺得欣宜係個好好嘅肥婆
起碼有自知之明
支持你
傾下計就覺得人暗戀佢 好可怕
傻架d肥婆
不過d女唔多正常我都唔想傾幾句
啲港女語錄真係累撚死人 煉成咗班痴線婆出尼
但佢首女神令到啲肥婆自信心直線上升 唔用腦分析下首歌做乜都唔肯低頭認錯
潮文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞