2019 區議會 將軍澳

114 回覆
25 Like 3 Dislike

每個地區都會想做
希望改善倒將軍澳

利申 住翠林

翠林因爲地理因素好少人理 街站都唔多個
所以估唔到個陣本土票會咁多

翠林打得過
因為連中年阿叔都屌鳩譚領律唔做嘢

無記錯梁頌恆喺西貢區入面翠林係排第4
所以我都覺打得過

大家都係翠林jj

景明苑jj
譚生搞咁多年都未搞掂巴士總站d渠
成撚日都爆
其實我覺得尚德會有咁多本土票
某程度應該係同夜市有關

每個地區都會想做
希望改善倒將軍澳

利申 住翠林

翠林因爲地理因素好少人理 街站都唔多個
所以估唔到個陣本土票會咁多

翠林打得過
因為連中年阿叔都屌鳩譚領律唔做嘢

無記錯梁頌恆喺西貢區入面翠林係排第4
所以我都覺打得過

大家都係翠林jj

景明苑jj
成撚日都爆

做左八年連到渠到通唔到
油尖旺撚幫推

尚德有兩三班本土做緊嘢,好撚on9

無計,尚德係本土最大票倉

做開嘅就會知尚德根本好難打
淨係黑社會呢樣嘢已經淨係得本民前有可能頂得順

巴打係尚德撚?

巴打住邊阿咁

沙田

大家都係翠林jj

景明苑jj
成撚日都爆

做左八年連到渠到通唔到

個柒頭彬 果陣浦頭唔夠一個月 都嚇到譚領律出晒poster banner

要記住 翠林 本土加泛民 票數多過 建制

大家都係翠林jj

景明苑jj
成撚日都爆

做左八年連到渠到通唔到

個柒頭彬 果陣浦頭唔夠一個月 都嚇到譚領律出晒poster banner

泛民例牌一定落喎
如果唔係大組織泛民唔會理你落唔落
沙田而家都係咁

大家都係翠林jj

景明苑jj
成撚日都爆

做左八年連到渠到通唔到

係咩?
2015區議會選舉 陳生連譚生嘅一半都無
1陳源彬1,396
2譚領律3,051*
http://www.inmediahk.net/node/277026
舊文重溫 關於翠林
http://www.inmediahk.net/node/277026
舊文重溫 關於翠林

朱凱迪n年前寫
不過好撚中point
有無人想一齊幫手
Lm
諗住打邊區?
政治取向係獨立城邦建國定係自決
如果有將社前同你哋撞區,會唔會讓步
聽講陳國強喺新東砌緊一個泛民以外嘅本土協調機制,你哋會唔會參與?
會唔會同講獨東九組合作

強國陳收皮啦鬼頭鬼相
全港最誇投機派
四個派別都玩晒勁過教主
強國陳政治立場::
建制(10五區公投補選,謝偉俊咁款奇奇怪怪)→
扮民主派搶建制泛民票(寸陳克勤四眼仔,都去到2012仲話長毛教壞細路)→
偏向本土撚(政治波羅雞痴哂泛民本土,成日喺fb叫佢哋好兄弟)→
港獨撚(16年頭正式支持港獨,痴陳浩天本文前,話泛民devil party)中出羊子呢個爛人呼籲人冇強國陳就全投王國興頂頂,擺明又係通敵!

呢條友鬼到無倫,路邊社話佢好似鄭永健咁大額搵人出選區會,總之咪撚畀呢條友親近,佢身邊d咩金金都係奇撚怪
諗住打邊區?
政治取向係獨立城邦建國定係自決
如果有將社前同你哋撞區,會唔會讓步
聽講陳國強喺新東砌緊一個泛民以外嘅本土協調機制,你哋會唔會參與?
會唔會同講獨東九組合作

強國陳收皮啦鬼頭鬼相
全港最誇投機派
四個派別都玩晒勁過教主
強國陳政治立場::
建制(10五區公投補選,謝偉俊咁款奇奇怪怪)→
扮民主派搶建制泛民票(寸陳克勤四眼仔,都去到2012仲話長毛教壞細路)→
偏向本土撚(政治波羅雞痴哂泛民本土,成日喺fb叫佢哋好兄弟)→
港獨撚(16年頭正式支持港獨,痴陳浩天本文前,話泛民devil party)中出羊子呢個爛人呼籲人冇強國陳就全投王國興頂頂,擺明又係通敵!

呢條友鬼到無倫,路邊社話佢好似鄭永健咁大額搵人出選區會,總之咪撚畀呢條友親近,佢身邊d咩金金都係奇撚怪

巴打好似同陳國強有仇咁喎
無論佢係咪投機都好,佢做區都叫勤力嘅
喺而家本土冇乜區議員嘅情況下,聽下佢意見無壞
有冇人考慮上上康盛插旗?
有冇人考慮上上康盛插旗?

康盛巴打?
寶林撚 由細住到大 畢業無耐做緊廢青
睇下有無野可以幫到手 已留form

點睇將軍澳社區前線?
有無合作空間?
https://m.facebook.com/TKOCommunityFrontline/

其實呢班人係咪本民前嚟

哦 唔怪得個名咁似

老屈?
點睇將軍澳社區前線?
有無合作空間?
https://m.facebook.com/TKOCommunityFrontline/

其實呢班人係咪本民前嚟

哦 唔怪得個名咁似

老屈?

有幫過本民青喺將軍澳開站都認得啲人啦

利申:圈內人,反熱狗

多謝支持
單計本土都已經有將社前 將青力 同埋好似摺左既將本網
都仲未計新同盟同埋民生關注組

到底將軍澳仲有幾多白區
單計本土都已經有將社前 將青力 同埋好似摺左既將本網
都仲未計新同盟同埋民生關注組

到底將軍澳仲有幾多白區

巴打好似好熟行情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞