鐵樹蘭 點解我咁遲先識你地

247 回覆
51 Like 5 Dislike
walk in有無機

唔肯定
買定飛穩陣啊巴打
walk in有無機

唔肯定
買定飛穩陣啊巴打

早買平三十
見樓主咁落力推 不如我又講下自己鍾意咩band啦
前排發現既蛾人大屠殺真係正到癲 第一次有local band我會係咁loop,睇番youtube live完全有deathcore應有水準,個種暴力既blast beats,breakdowns同vocal 簡直令人上癮

即時去聽下
前排發現既蛾人大屠殺真係正到癲 第一次有local band我會係咁loop,睇番youtube live完全有deathcore應有水準,個種暴力既blast beats,breakdowns同vocal 簡直令人上癮

即時去聽下

聽完返嚟
總結四個字
好撚暴力
有無巴打聽過吹波糖? 早期都幾正

即時去聽下

聽完返嚟
總結四個字
好撚暴力

高質,不過死核唔太岩
有無巴打聽過吹波糖? 早期都幾正

日落後

聽完返嚟
總結四個字
好撚暴力

高質,不過死核唔太岩

你聽開咩類型?
我初頭係nu metal之後聽metalcore->deathcore

一般post hardcore

https://youtu.be/k8gBDDVaTkI
《生命》真係丁到出血
雖然自己係濕爬死忠,但鐵記都好正

你聽開咩類型?
我初頭係nu metal之後聽metalcore->deathcore

一般post hardcore

https://youtu.be/k8gBDDVaTkI

個intro好正 同埋個unclean vocal 嗌得好癲
不過d歌詞唔係我鍾意個type

thanks bro , 難得有人識欣賞
邊三條撚樣負皮
落地獄!啊!
Massacre of mothman 上次睇 suicide silence 聽過 live 幾掂
Massacre of mothman 上次睇 suicide silence 聽過 live 幾掂

我都有去

我都有去

希望佢地今年又黎
佢地好似就黎有新碟

但上次 hg 個場d 音響真係麻麻地
好尖
youtube聽左鐵樹新個幾首,麻麻地 ,暫時得忘不了岩聽
youtube聽左鐵樹新個幾首,麻麻地 ,暫時得忘不了岩聽

忘不了!忘不了!忘不了初次心跳!
推呀
其實咁多位巴打係點開始聽鐵記?
邊到有佢地既碟賣
推呀
其實咁多位巴打係點開始聽鐵記?

唔記得 ,好似係seach 香港 metal , 咁上下 之後就youtube見到,聽下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞