鐵樹蘭 點解我咁遲先識你地

247 回覆
51 Like 5 Dislike
似是而非 似是遊戲

btw點解會有巴打唔敢一個人去睇
如果真係鍾意 點仲會在乎係一個人定幾個人去睇

band show氣氛仲要咁好 去到大把人陪你啦
一個人又有咩好怕喎

一個人去反而會玩得更放更投入

我企後既,利申唔mosh pit

企後+1
每次都本住「如果因為單拖就唔去睇自己鍾意既野一定會後悔」既心自己一個去睇 每次都睇得好開心
上次 wow and flutter 我都猶豫左好耐最後都去左 如果嗰陣無去宜家諗返真係會超後悔
我一陣都去買飛
諗緊去唔去嘅巴絲打
唔洗諗啦 去啦!
14號見
忘不了忘不了,忘不了再次心跳再次心跳
喺唔喺有tg gp 可唔可以 tg埋我
喺唔喺有tg gp 可唔可以 tg埋我

其實仲未有人搵我 上面留左id

飛已買
到時見
邊個比負皮
落地獄
著住supper件衫去
點睇?

著住supper件衫去
點睇?

著住supper件衫去
點睇?

仲要去到大叫無盡!幸福之歌!

之前有人大叫鐵樹moment
之後sunny嬲嬲地話 想大家睇鐵記要放低supper

可能有d好憎19既會趁mosh乘機打鳩你
煙花極燦爛

我朋友試過mosh 打爆咗個cam man部單反😂😂😂

咁洗唔洗賠

咁洗唔洗賠

朋友勁懢介問佢拎互口號碼話賠番比佢
Cam man好好人 好無奈咁話唔洗 由佢啦
鐵記

鐵記比濕靶更值得紅

D歌詞好多都好有意思
荷里活道 講單親家庭
赤地 講地下樂隊要爭氣
好同意呢位巴打既講法 鐵記真係比濕靶更值得紅
最鐘意往事兒 前段聽到好舒服
鐵樹蘭有冇邊首唔係關於愛情或者女人?
淨係聽左遊戲遊戲就冇聽

每首都有唔同主題
啲歌詞好值得反思

咁洗唔洗賠

朋友勁懢介問佢拎互口號碼話賠番比佢
Cam man好好人 好無奈咁話唔洗 由佢啦

咁好彩
到時見
最鍾意忘不了 煙花散 自白 其他首首都好正
不過更加鍾意逆流 別離 兄弟 落花
鐵樹蘭有冇邊首唔係關於愛情或者女人?
淨係聽左遊戲遊戲就冇聽

每首都有唔同主題
啲歌詞好值得反思

忘不了都係講愛情
官方講法,自白入面每首歌都係情歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞