分左手既你地,準備好迎接新一年未?

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
分左手既你地,點樣企返起身? lihkg.com/thread/4772/page/1?ref=ios - 分享至 LIHKG 討論區

分左手既你地,入黎放低自己 lihkg.com/thread/10562/page/40?ref=ios - 分享至 LIHKG 討論區

分左手既你地,開心返未呀? lihkg.com/thread/16144/page/40?ref=ios - 分享至 LIHKG 討論區

分左手既你地,請不要氣餒 https://lihkg.com/thread/21525/page/1?ref=ios - 分享至 LIHKG 討論區

分左手既你地,有咩想對佢講?
https://lihkg.com/thread/36700/page/1?ref=ios

分左手既你地,有什麼讓你放不下?
https://lihkg.com/thread/51105/page/40?ref=ios

終於開到post7,每次開post都有少少說話想分享下。
見到好多巴絲打依然好沉醉緊過去,依然期待緊有復合既一日,有希望雖然係好事,但都要明白下,人地係咪都想復合,係咪都仲愛你。

唔好比呢段過去成為自己既絆腳石,掛住佢無問題,愛佢都無問題,但如果因為咁而令到自己人生停滯不前既話,希望大家好好考慮下

人生仲有好多趣事,你肯去發掘更多的話,其實生活永遠都有值得興幸既地方,朋友同家人咁,因為佢地係呢一刻,依然都支持緊你

了解人地既故事,同可以令到自己成長,歡迎更多收埋自己既人,入黎分享你地既負擔
呢度好多巴絲打都會支持你地。

有telegram group,想入既朋友可以再問

人數大約有70人,每日都有人會分享佢地自己,入黎既新朋友都希望你地可以係度放低自己,希望大家早日走出傷痛。
咁冷靜
冇人分手好事
冇人分手好事

分手一個人承受哂好辛苦架
單身是王道 女人垃圾 一生不育主義
人類是原罪 世界要重建
人類要在世上消失
人類是原罪 世界要重建
人類要在世上消失

山是石頭,海是水
人類是原罪 世界要重建
人類要在世上消失

山是石頭,海是水

巴打唔好咁諗,人生會開心好多
可唔可以救下我
人類是原罪 世界要重建
人類要在世上消失

山是石頭,海是水

我就係咁諗 人生才真正開心 人生真係一定要另一伴?我唔會後悔同一直不會改變
半年分左兩次
可唔可以救下我

講下details? 點解分手,而家想點
半年分左兩次

咁而家呢

山是石頭,海是水

我就係咁諗 人生才真正開心 人生真係一定要另一伴?我唔會後悔同一直不會改變

祝你好運
可唔可以救下我

而家想放低佢
分手原因
可唔可以救下我

而家想放低佢
分手原因

巴定絲?
分左幾耐
覺得最難放低既係啲咩?
想一齊返定知道要走,但唔識點走!

而家想放低佢
分手原因

巴定絲?
分左幾耐
覺得最難放低既係啲咩?

絲打
分左5日
知要走但唔識走
其實已經進步左小小
但係都好難過
成日都諗起佢

而家想放低佢
分手原因

巴定絲?
分左幾耐
覺得最難放低既係啲咩?

絲打
分左5日
知要走但唔識走
其實已經進步左小小
但係都好難過
成日都諗起佢

學我就解決一切
新一年學下接受現實,接受只有黑白灰冇其他色彩嘅人生,用快樂做代價換取唔再痛苦

而家想放低佢
分手原因

巴定絲?
分左幾耐
覺得最難放低既係啲咩?

絲打
分左5日
知要走但唔識走
其實已經進步左小小
但係都好難過
成日都諗起佢

一個會傷害你既人,仲值唔值得你留戀
你鍾意佢啲咩?覺得自己付出好多,但換黎咁既結局,所以唔甘心?心裡面仲希望佢會返轉頭?
新一年學下接受現實,接受只有黑白灰冇其他色彩嘅人生,用快樂做代價換取唔再痛苦

不如試下探索下呢個世界,除左佢,你身邊仲有好多野,唔好覺得冇左佢,你就失去所有野

巴定絲?
分左幾耐
覺得最難放低既係啲咩?

絲打
分左5日
知要走但唔識走
其實已經進步左小小
但係都好難過
成日都諗起佢

你鍾意佢啲咩?覺得自己付出好多,但換黎咁既結局,所以唔甘心?心裡面仲希望佢會返轉頭?

我都唔知我仲留戀咩
頭先del相喊到傻
好唔捨得 好多好多既回憶
會諗如果佢搵返我
我諗我都可能會復合

絲打
分左5日
知要走但唔識走
其實已經進步左小小
但係都好難過
成日都諗起佢

我都唔知我仲留戀咩
頭先del相喊到傻
好唔捨得 好多好多既回憶
會諗如果佢搵返我
我諗我都可能會復合

復合返你接受到呢條刺嗎,定係純粹因為愛佢,比呢刻感覺覆蓋左理性?
你del相已經係走出呢段關係既第一步

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞