[LEGGO]EXID討論區[8] 智叔定將健康歸來

1001 回覆
24 Like 4 Dislike

溫故知新一下
好正
短髮正

做乜野
好迷幻
仲諗住佢地會cb 見到跟住落嚟個cb順序表 都係不了
@soul.g_heo

感謝大家在這期間對東莫村少女的喜愛
把掌聲還有珍貴的一票投給我的蒙面歌王評審團們和觀眾朋友們
以及給予支持和稱讚的藝人評審團們
還有當我重新開始時,高興地迎接我的蒙面歌王製作組們!
對於不足的我,給予了如此的厚愛,衷心的感謝♥
成為東莫村少女唱歌的每一個瞬間都很幸福唷
還有我們親愛的LEGGO們!
感謝你們一直在我身邊,以後也會繼續感謝你們的,
我們要繼續在一起喔,會成為對LEGGO來說更好的歌手的
愛你們唷♥
#蒙面歌王 #東莫村少女 #EXID #率智
#謝謝大家 #LEGGO愛你們唷♥
https://www.instagram.com/p/BpMLWNXH5iD/
肯comeback未
十一月啲大老虎又出返晒嚟...
最好就十一月尾十二月cb,又可以趕得到年末表演
但12月佢地又去日本fanmeet,唔知香蕉點排個schedule
日本FM未必太難搞...未必要咩綵排,一兩日點都夠用。最緊要有時間上音放~
有馬歌王

無馬歌王

見到啊智喊 睇到眼濕濕
我的智
由第一集開始就好想啊智快d除面具 但到真係要除個時又覺得好唔憤氣 一首歌輸人三首歌 訪問又好似趕鐘咁唔比啊智講多兩句
我覺得其實佢地都都比啊智幾多鏡頭啦呢集

最重要喺MBC對佢真係好好,落咗蒙歌11月又上UNDER 19

不過11月回歸群真係好恐怖
不過EXID從2015年黎Ah Yeah撞EXX之後就從來唔理撞邊團
11月大混戰
181022 EXID下月中旬完整體回歸

據newspim獨家報道,EXID下個月中旬將以完整體回歸歌謠界。據悉,此次的新專輯中,許
率智將回歸,組合也將時隔約2年再次以完整體進行活動。此前率智被診斷為甲狀性機能亢
進症後,雖然參加了2017年發行的第七張迷你專輯<DDD>的錄音和拍攝,但是因為健康狀態
,沒有參加放送活動.

新聞來源:韓國me2day

真係好大機會11月 cb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞