[LEGGO]EXID討論區[8] 智叔定將健康歸來

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
啲站聯合搞應援 應該真係要cb了 好期待
係咪想第一個成團都出多過一次

https://twitter.com/i/status/1021044254544560128

有人對比哂d小動作同扮食拉面都好似solji
好掛住啊智
好想佢拎幾個連勝 但又好想睇佢除面具回歸
其實如果公司plan定下星期宣傳回歸+第3輪除面具 但係點知啊智一路贏落去既話都幾好笑
有冇人知而家日本官網抽飛係fanclub飛定係一般都入得?

佢個官網寫住FC先行,但係我唔係fanclub member又可以申請抽選
反正抽左先
btw 有無link
https://diamond-ticket.tstar.jp/lots/events/16725/entry/14437

入到去有中文
我係驚真係抽中左,到時去到原來要出示張FC card搞到冇得入
佢信用卡用唔到 係咪要日本卡
同巴打你幾號幾點去
一齊做sp?
我用恆生 master 冇問題
我諗住睇東京場,hyelin生日好想去

不過都係睇下抽唔抽得中先算
中午定夜晚呀
原本呢個post 班垃圾唔去 都準備唔去
點知你提一提某胖婆生日
又可能有中女睇
年輕人 知唔知點解唔去?
係窮啊 屌你個閪
平過你香港睇啦
張野先一萬yen 計番而家先700 蚊
貴咪最多飛機票 但廉航有幾貴呀 睇完即日走都得啦
生日一年先一次
分分鐘有中女第一場復出con 睇
點計都抵過你睇豬女友啦 扮wt 呀
咁你幫我計 計到做你sp
同lin 一齊過生日 計完
係愛呀哈利 不過你都無嫁啦
巴打一個人去? 可唔可以搭單
細佬我未試過睇外國場唔知程序係點
我都未去過日場
不過抽中先算啦
你係就咁抽一張?
你正身係邊個 係唔係tg grp
咩tg gp
你講個範圍咁大
如果想抽可以上返去搵我post果個網,轉做中文填資料就得,唔轉你要用日文填好煩
仲有可以選係7-11 比錢同攞飛(如果抽中的話),唔駛比信用卡
我蠢左冇睇清楚已經用左信用卡
你唔講我都睇唔到
原來信用卡比唔到錢都有好處
巴打們都係諗住睇一場然後即日來回?
都考慮緊去唔去 有solji復出呀痴線
23號抽晏就定夜晚好
d人會想睇cb第一場定覺得夜晚有feel d
邊個時間會少d人抽
其實係咪可以狂抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞