雄性脫髮、食藥買藥搽藥、植髮織髮謬誤。你問我答(2)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
有冇巴絲可以幫手代購 唔識用外國網

想買咩野?

minoxidil 2% for woman 好需要用

你係男定女
有冇信用咭?

我係女,有信用卡
有冇巴絲可以幫手代購 唔識用外國網

想買咩野?

minoxidil 2% for woman 好需要用

你係男定女
有冇信用咭?

我係女,有信用卡

有信用咭咪直接上 ebay 訂
寄上門
kirkland 液體 同foam 係咪都係一支用到一個月?
扒左文,想確認多次,Foam 係咪只係易控制,快乾同唔敏感?
準備買但因為價錢真係差成倍 ,所以想問清楚
想問你地甩到好勁 又想剷光 會轉工定好驚其他同事見到你忽然光頭?
有無咩醫生推界?

想睇左醫生先
想問你地甩到好勁 又想剷光 會轉工定好驚其他同事見到你忽然光頭?

慢慢甩,甩到同事突然話好光
先驚醒
有無咩醫生推界?

想睇左醫生先

其實睇普通科就ok
我以前睇佢會開維他命a

慢慢甩,甩到同事突然話好光
先驚醒

轉工有咩用 救佢啦
kirkland 液體 同foam 係咪都係一支用到一個月?
扒左文,想確認多次,Foam 係咪只係易控制,快乾同唔敏感?

你講得正確無誤
有無咩醫生推界?

想睇左醫生先

想問Kirkland 5%一日搽一次得唔得?
定要2次先有效?
利申:1-2期m字

你講得正確無誤

thx
定要2次先有效?

最好兩次啦 說明書都係寫一日兩次。
我朝早番工就1mg 分兩三次搽 因為濕哂好覺眼
番到屋企就喪搽
定要2次先有效?

最好兩次啦 說明書都係寫一日兩次。
我朝早番工就1mg 分兩三次搽 因為濕哂好覺眼
番到屋企就喪搽

最好一日2次
推埋佢
推爆佢
幫你推爆佢
幫你推爆佢

幫你推爆佢
幫你推爆佢
幫你推爆佢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞