龍珠景品討論2

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
我去過吉之島睇過 16x一隻左右
個價算點?
你講邊隻先...

隻隻價錢都唔同

但多數吉之島 一田 玩具反斗城個啲都係貴啲
超藍比古洛出龜波氣功個隻
我韓國買12x
佢賣16x
不過實可信
出面搵要格價 不過永無最平嘅 實會買貴
只希望唔好買貴太多

最左個隻?

如果係,上次睇現時點好似13x-16x

你唔想出去咪買,差個幾十蚊,車費都係返到

Btw 我呢張相賣緊$300無盒
係呀 ching多數邊到睇價位?
我買左呢隻

另外又訂左呢隻

你傾緊隻龍拳賣幾銀 好想要
景品 多數有得預訂

預訂價就係中位數

你覺得靚既咪訂,我就不嬲訂既,出價升跌都唔洗理

你想睇實物咪等出貨後既反應 自己承擔風險

有時會即刻炒貴左 有時無人買就愈黎愈平
兩隻都係oi,隻扎馬同黑悟我都訂左

之後fc又極速一齊出,到時睇埋現貨再決定入唔入埋

————

你出到幾錢先?

因為一個有原裝盒 一個無原裝盒,

我都諗緊要邊個
係呀 FC又出 又係同時間出兩隻 不過OI個場景靚D 勁似十三號機暴走

under 5000 ok
無盒唔緊要 但點證明佢唔係翻模
佢兩間野真係瘋狂打對台

但fc隻扎馬睇圖 面相好肉酸

反而隻黑悟就有啲興趣

不過就咁睇相 我都係perfer oi個兩隻多啲

——-

5000人仔定港幣先?

港幣應該難啲

好多人收緊人仔7-8千全配無損但都無人賣,

我諗無盒起碼都要5-6千

最易分係有無防偽卡同底座有無號碼

就咁睇隻雕我都唔太識分,一般都係問下群友
我都唔太話價 五千蚊人仔應該可接受既 你入左咩群
微信個啲雕像工作室既群

問定有盒同無盒你最多可以出幾錢?

到時有咩新消息我再通知你
呢啲gk其實有冇官方授權?
其實無

得tsume 有授權,所以價錢都差得遠

Gk 普遍一開始個啲無限量都係幾舊水人仔

而家1/6 size多數人仔千到尾至二千幾

1/4就3千-4千到

但t社岩岩出個隻1/6立巴原價都人仔3180,1/4 m達原價就5450,而家升到6-7千

我片入面個隻mrc x xceed原價係人仔3090,而家現貨升到4千幾

分別主要都係差張証書,

講真玩gk最主要睇合唔合眼緣,

其次再睇材料睇工作室

無盒啦 平D
5500人仔最多最多 thanks ar ching
呢個比達又係靚 又有埋音效
1/4我會咁排

龍拳>超4>m達>ucs杜拉>ucs大猿>mirai悟飯>crc同ors悟飯

大猿後個幾隻完全唔想入手

等fc 隻桃紅同mrc隻極意悟

大陸群友分享,有錢多好
龍拳好靚!可惜冇位擺
有錢有地方
只對頭三有興趣 次序同你一樣 同埋超之後 好鍾意比達 真男人
講真,有得揀寧願全部其他都唔買

都要擺隻龍拳,真係好靚好震撼

不過而定有價無市
但M達好拿貴

我都好想好似個條友咁擺哂係電視前面

啲人上到黎屋企望到,幾有霸氣

可惜 哪有錢 哪有位
日本抽到A賞超藍悟空
想問值幾多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞