708 回覆
179 Like 58 Dislike
?

Thanks for sharing
今年中文實全卷5**

[member] 撚下班00後 [member]

ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้( ͡° ͜ʖ͡°)ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้
點解回呢個post?
夠潮law 又夠創意 多人
我想回你 可以quote你
我唔想回你 可以ignore你
樓下你quote咩呀 quote字點解丫
引用呀
quote我丫 quote丫
我quote你 你quote我 正呀
你試過quote甜野被bam未,你俾人bam過未呀
你話被bam既人係你偶像丫ma 你見過pxtxr_bam未
係咁貼2.9級甜野既人丫ma 好巴閉呀 ?
你知唔知佢俾人問候,要seed,佢俾唔到
你知唔知佢親眼睇住佢老母俾人問候,要seed,佢都俾唔到
你知唔知pxtxr_bam諗緊咩呀?
話俾你聽佢唔想做放seed人
佢唔想益連登仔
但係佢無辦法 無得返轉頭
係呀 每個人都想要seed 我都想
其實 down唔download 我理唔到咁多
但係我想話俾你聽 貼j圖 係要post埋種子ga

[quote][/quote]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞