屌你老母連狗及其爪牙,張敬軒落廣告你就同人喺Telegram聯絡,連登會員問你哋點樣解決五毛問題就完全唔理

27 回覆
19 Like 20 Dislike
屌你老母連狗及其爪牙,張敬軒落廣告你就同人喺Telegram溝通聯絡,咁點解當連登會員喺Telegram問你哋關於點樣處理及解決連登五毛問題時,你哋又完全唔撚回應?

相關帖:
連尼住安排張敬軒同連登仔對話
https://lihkg.com/thread/604800

嗱連狗你自己講㗎:

連狗及其爪牙,係咪又厚此薄彼!?又話好聽會員意見?又用言論自由做擋箭牌?

連登會員屌你唔撚理連登五毛問題就係罪人?諂媚逢迎你班契弟就係恩客?

連狗及其爪牙,立即正面回應,點解多個月來依然繼續縱容五毛噴屎、無視連登會員就連登五毛肆虐問題嘅一切訴求!

咪撚又九秒九轉去站務臺企圖淡化事件,你班仆街同班低賤五毛沆瀣一氣、狼狽為奸已經成年時間,屌你老母!
屌你老母,連狗及其爪牙,立即正面回應
你有tg搵過佢
連登、電郵乜方法都試過,屌都屌咗成半年,佢班狐朋狗黨依然無視五毛問題
連狗及其爪牙賤格又一例證,再次無視連登會員就連登五毛問題嘅訴求,娛樂臺一樣懶理
連狗及其爪牙無視連登五毛肆虐,罄竹難書,人人得而誅之
連登仔睜大對眼望清楚,你哋好撚支持嗰個連狗同佢班爪牙一處理五毛問題就係咁,完全無視,罄竹難書,其心可誅!
可以點樣處理
解鈴還須繫鈴人囉,連狗及其爪牙連會員訴求都無視,可以點樣處理呀?
連狗一向低質垃圾,淨係識賣廣告,實事就唔做
過多陣應該會被連狗del post
佢bam鳩反毛義士都屢見不鮮啦,佢敢咪刪一貼十囉

by the way 娛樂臺開屌毛post重未見五毛入嚟吠
好快就會bam埋屌佢連狗嗰啲人㗎喇,真係共產黨殺到嚟,香港九龍新界無得避
各位見到啦,連狗及其爪牙再一次無視呢個post,我都多次喺時事臺、站務臺直斥其非,佢始終都係無視,可見其心不正
黃巢兄
完全無視,就當無事發生,連狗就係一個賤人
有錢收咪做野
無錢?不了
如果5毛肯學蛋記咁俾錢連仔,樓豬等消失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞