m記職員唔該入一入黎

269 回覆
2893 Like 21 Dislike
簡單啲講,無實際行動罷食 就點屌都無用, 因為你有你屌, 佢有佢日日賺
睇你表演, 我就試過因爲有個客o係道嘈,我報警撚走左佢
我都好想搵次屌爆佢哋,但通常都俾足料。

下次會屌唔夠熱。

記得有巴打話可以 order 走鹽,佢哋就會即炸新鑊。攞咗先叫佢哋俾兩包鹽。
你搵得高人工過我地再講啦
無老麥真係搵鬼請你咩
學歷又低又唔識做人
唔好話我睇死你呢啲廢柴啦 銀行有6位數先出聲啦
睇死你銀行兩三皮都無呀
做過m 記仔 炒薯條炒得多會比經理屌
我開左post 交待左我背景的 你真係覺得十萬$好多錢?
我幾個cctv影住個傻仔發癲,睇返都幾好笑。
食多10幾蚊嘅乞兒包都咁辛苦,咁我都由得你屌啦, 你咁可憐
咁唔知啦,因為最後個呀sir同我講,呢道係私人地方,負責人有權拒絕不受歡迎人物進入,跟住個呀sir 帶左條友出去落口供。 咁真係唔知邊個撚邊個
就係唔多
我睇死你連十萬都無呀碌柒咁
咪要求佢多幾條薯條囉 反正佢舊包就愈黎愈細 裝薯條個盒愈黎愈縮骨 你地都會去食
你做錯野仲要人態度好,做多幾世m記啦
做過快餐pt表示認真唔撚明畀多啲人係咪會死
你話條友臭串就話姐
以前我做kfc我都成日好足料

雖然有時畀個仆街經理捉話洗撚畀咁多飯咁多蘑菇落去
一定要拎出黎check d薯條份量
細薯條先抵食

利申:前麥記妹仔
樓主自己外賣要睇清睇楚
覺得唔對路,當場check
check完好似咁就屌佢,叫經理出黎,佢就自然會換
算普通
試過買6件餐,得4件

亦都試過買9件雞餐,變左雞翼餐
脆香雞翼成撚日唔俾泰式辣醬
而家M記加一倍人工你地仲會唔會係咁做野先
都講左, 我係食客, 我理得你公司對你點?
我可以同情你, 但我唔會因為同情你就食少d薯條同食燶左既熱香餅囉
你唔想做就唔好做
唔好覺得收得個少少錢做得差係應該
你做M記咋
第一: 我開過post講過,劈炮唔撈主要唔關人工事,係間公司管理系統同埋做事方式真係好有問題,令到無論經理同員工做得好辛苦但又做唔倒應有嘅效率!
第二:正正因為你嗰句你做M記咋,我都想搭返你你都係食M記咋

利申: 我做m記咋,但衰衰地都係local u大學生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞