m記職員唔該入一入黎

269 回覆
2893 Like 21 Dislike
有時無左塊 芝士係因為可能上一手有客人走芝士,但又唔知點解會執錯左去你道, 呢個姐常發生,忙中有錯,peak hour 既時候一個鐘閒閒地成百幾二百幾個客
比小唔重要

最仆街係汁漏野,早餐熱香餅一時無蜜糖 一時無牛油

買薯條比一包就例牌,夠膽死茄汁都唔比
我報警屌9客搞事 多過d客屌9我
Btw, 提提你,你個case係應該報海關
樓主擺明食左一半先拎黎講

你咪on9啦 如果我食左一半再影上黎我死全家
幾時死全家 我黎上香比你

On9仔食過m記未呀
岩呀
之前做個陣 我做收銀
係咪都比夠2包茄汁 雪糕有幾大杯裝幾大杯
有日個老屎忽話 m記你老豆開架? 咩都比咁多做咩
事出有因, 生意多到做唔切

最大問題係依家全港10間有9間鋪都柒野做盡。生意額都跌唔倒, 咁試問間公司又點唔當d客狗咁撚呢
講到啲上層咁差仲同佢地慳錢 戇鳩仔唔用腦
唔知點解經常發生忙中有錯
呢個理由幾好丫
但我都無話你知係唔係peak hour
況且, 同一時間最多執幾多個餐啫
你試下企係M記counter睇下入面d員工咀面就知就算係peak hour佢地都hea住做架啦
上星期突然有舖癮想食shake shake薯條
半夜一點叫左麥麥送
送到上黎無shake shake粉嘅
我望住兩個大薯真係想dum撚左佢
好彩有叫佢比多幾包辣醬

之前試過點jack18件麥樂雞無比醬
打電話叫佢送番黎
食屎啦 梁非凡
我講出個可能性姐
一間鋪係咁,就係人既問題
有時全港二百幾間鋪,有200間都係咁既時候就係間公司問題

Btw, 正正係因為間公司愈做愈垃圾,所以我都準備劈炮唔撈。 反正依家新請返黎既員工又好經理又好, 個個都垃圾黎,有冇學歷有冇能力
以前做過M記,比太多經理會話
我話我跟住張食物圖既份量比
佢搏鳩我話圖片只供參考
佢地係唔啱呀 但係對商家最大懲罰唔係唔幫襯佢咩?
狗巴就話必須啫 食m記又係?
屌你老母你都弱撚智
如果有其他快餐店開24慌有人幫襯老麥咩
而家問題係無 間接成為無替代品
你明唔撚明呀 唔好再扮看透世事唱反調啦屌你老母
好撚嘔心
所以依家咪就係你需要佢多過佢需要你囉, 你明唔撚明點解你要比人當狗咁撚呀?比人撚完仲要上黎做鍵盤戰士屌先平衡倒心理呀

因為你無選擇呀
無選擇唔代表無要求架啵
講多都哂氣啦同班弱智講
無選擇就代表有權比少比漏?
政府你夠無權揀咩人做特首啦
班撚樣又要求多多
真個痴撚線
岩呀, 所以香港人咪就係得個要求lo
香港政府有理過民意咩?有理過你咩?
好在你都仲明白,你有你要求,佢有佢態度照舊呢個道理
咁唔好比我見到你係時事台到吠呀
一係你就做五毛下下奶政府袋底
黑驚你無權揀嫁 好多野你都無得揀嫁
千撚祈唔好有要求呀屌你老母
算啦,呢d人本身唔被人當係狗佢自己都會覺得自己係狗,m記有問題我咪屌囉,咩你需要佢佢需要我姐,被人恰屌兩句都要咁樣自我約束

你拎得d野食出黎賣比人,有問題既我就有權屌鳩你架啦,話你聽就算我食完又屌屌完又食我都係理直氣壯既
可惜你地都仲要比d m記仔當狗撚都吹佢唔脹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞