m記職員唔該入一入黎

269 回覆
2893 Like 21 Dislike
唔開職員仔事 好多都係小朋友 要屌屌個經理
試過食豬柳強食到最尾發現比人咬過一啖 襯我外賣無得對質 屌你老母m記仔
唔會咬過,一般都係因為用手撕開個muffin 既時候整到崩咗一忽。 經驗之談
上次買左個餐 連薯條都無俾我 點計
好彩臨上車見到 返轉頭屌左佢一鑊
樓主咁你有無吵佢地比翻多d你
之前我都係咁,直接同佢地講依度分量唔夠要比翻足我就ok

番到去先見到 可唔可以拎番落去叫佢比番我

可以
啲經理會叫你撳住個盒裝薯條,到放落餐盤再倒少少出黎睇落好多咁
你開聲佢會裝返滿俾你
唔介意話埋比你知,佢個盒改窄左同改細左,個底既凹位仲高左。
薯條盒嘅包裝暗地裹變咗幾次。 要屌就屌上office ,唔好屌d前線員工。因為個都做到躁曬底仲惡過d經理同客

利申:即將劈炮唔撈既經理
從來無見過有禮貌既職員
次次我仲好禮貌過你地 搞到自己以爲你地先係客
呢個post 值得推
成L日中薯俾細薯份量
慳左嘅薯條會出多啲花紅?
因為個個員工既心態係, 依家唔係你比生意我做,而係我服務緊你。 34.5$一個鐘係咁嫁啦

員工真實對話:D客入黎食埋d 24$ 既乞兒餐 同 11$既乞兒包 又攞幾杯水幾包茄汁,底佢咁折墮成日要食麥當勞
你真係好可憐 做到心理咁唔平衡
m記請勁多弱能人士
我都覺 所以準備劈炮唔撈
咁個包裝都已經細左嘅情況下仲要刻意裝唔滿真係

diu 上office 嘅意思係密密聽?

多向思維去諗會唔會有啲員工懶搬箱薯
裝少啲,搬又少啲,炸又少啲。

乜都講運氣。有日我見有個經理裝得好滿
但我又諗,會唔會係佢諗住peak hour, 唔覺得炸多左
做m記呢d垃圾工都做成咁
做死一世就岩架喇
見過m記收銀姐姐 幾靚女
其實個麥麥聽係冇用㗎, 你既留言只會比同一間鋪既經理自己內部睇返

最有用都係打上寫字樓 或者走去McDonald facebook page 投訴

Btw 所謂最有用 其實都無物實際用途, d經理流失率高到你唔信, 如果唔係咩嚴重投訴,例如(食物安全),上面都唔敢做d咩。 而家阿豬阿狗都可以做經理, 只有啲經理炒呢份工, 呢份工唔會炒佢地
法國連登毒撚好似成柒日都俾人玩
我會拎直包薯條比佢睇有幾少, 叫佢比返多D我, 通常佢見到咁少同埋個客都開到聲唔會拒絕

但係真係成日都係咁, 我食兩三次總有一次要叫佢比返多D薯條
以前返過m記pt
第一日返工食員工餐嗰陣揀咗要細薯條
炸薯條個姐姐好好人裝到滿一滿比我
個經理見到即刻衝過嚟係撚咁鬧佢
我食咁耐佢就鬧足咁撚耐
最後個姐姐眼泛淚光咁啤撚住我
可能見我食得太滋味
就冇再同過我講嘢了
我個frd就醒
你比咁少?得
食到得返一半再扮惡屌返企薯條位條仆街問佢做乜撚得咁少,再塞返包滿既

食撚窮你金拱門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞