m記職員唔該入一入黎

269 回覆
2893 Like 21 Dislike
有d經理好閪
教人將個盒底格硬推高d
之後禁實個盒黎鏟薯條
鏟到出黎盒薯條睇落正常size
但其實好少
如果外賣 到食果陣就好明顯少左好多
利申8年前做m記pt
食咁耐未試過咁撚少 應該係你太毒搏你唔敢同佢嘈 點知你真係夠膽當面問佢走上黎嬲到震哂咁打字
又loop 又撚尻d 新會然
人地就係有良心先唔想你食咁多垃圾落肚
咩卡會有野送?
通常如果真係少得咁過份都會換過俾你
但有d 西客專登 左右撐開個盒(登)d薯條入去 然後同我講好少薯條。 我會話要就要唔要就退返錢俾你。 唔滿意就打上去投訴。
次撚次外賣先俾漏嘢

買兩個餐都加大你俾一包中薯條一包大薯條我? 仲要得一包shark shark粉? 夜晚兩點幾我真係唔想落樓呀屌

下次一定要喺拎餐個櫃枱一樣樣拎哂出嚟交收驗貨咁數清楚冇漏我先會走
以前食m就話貪平
宜家都唔平啦
食黎做咩
其實你可以打去要佢送嚟,唯個係佢責任嚟
其實如果個客有禮貌, 一般唔太遠都會搵人送返俾你。
但有啲串七七既西客我會話檢查好自己個餐你都有責任,你下次黎先補返俾你, 唔滿意安排可打28807300投訴
其實多數係因為條友hea得濟
又或者太多人所以要趕時間出餐
所以求求其其塞啲薯條入個盒入面就算
唔理塞咗幾多

至於少鹽
其實係因為同時有多過1兜薯條炸完
跟住一齊倒入黃色燈嗰個位
但條友懶得濟 幾兜薯條夾埋淨係落一次鹽
(正常一兜薯條落一次)
所以食落冇味

利申:幾年前考完DSE做過幾個月m記
今個月麥樂會送細汽水,媽咪會送細薯條
下?咁樣就係西客? 即係整窄個口入薯條先係正常?
你係唔係做M 記做到傻左?
幾時死全家 我黎上香比你
所以咪話唔滿意退返錢俾你lo, 最後選擇權都係在顧客手上
以前做m記廚房,啲多洋蔥多醬果啲我真係俾好多
好少產薯條
俾我遇到咁串咀既職員,一定會當場屌

利申 未遇過
之前第一次係薯條站塞薯條下下都塞爆,之後經理話唔使咁爆,個盒睇落去脹卜卜就得。
同埋佢個盒原來既形狀就係咁窄, 用原本既形狀入盒有咩問題?

中立d咁講, 如果真係比小左既,經理一般都換過個俾你
有次食熱香餅
燶既
叫佢換過
等左佢5分鐘, 佢問我企係到咩事
我屌佢老味我話我個熱香餅呢
佢先醒覺自己掛住同d mk妹妹員工傾計唔記得左
佢就即刻拎比我
但都係燶既
然後同佢講, 我係因為熱香餅燶先黎換, 而家你換過又係燶既比我算點
然後佢就講晒sorry咁
我就話佢除左sorry仲可以做d咩
然後另一個經理先幫手解圍叫我返位等即刻整過比我
再黎到既時候...
都係燶既...屌佢老味
無食過就走

做M記都做到咁
唔好話少錢就會做到咁
跟本比十萬一個月你都會做成咁
一係嫌少錢就唔好做啦
唔通少錢就要做得唔好
咁比人投訴又唔會加返d人工既
都只係望做到基本野就夠啦...
我會即睇 太少會叫佢比多啲
作為即將劈炮唔撈嘅經理可以話你知, 你有禮貌既佢一般就會換比你, 你串七七既就話知你屌到上天花板 佢都係唔會show你。 除非你預倒啲新升又怕事嘅經理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞