m記職員唔該入一入黎

269 回覆
2893 Like 21 Dislike
私人補習 有17K 一個月?仲未計雙糧

仲未計識人有d蠱惑野日既出現金 幾百
有次同4個fd一齊排隊買,分開買嘅
第一個fd收到包薯條話唔夠喎
個m記妹就換另一包俾佢
然後我地後面4個,佢都逐次照塞同一包迷你薯俾我地
要逐個同佢講唔夠
屌真係on99
我咪係經理lo,

Dklm醬就俾咁多唔撚會蝕?個包鹹到食唔到
師兄叫咗多醬?
乜柒都無特別order仲要行左十五分鐘返屋企懶得行返出去on99
哇屌你老母
真係要拎落去搵佢地經理/店長出嚟屌
屌!呢獲野都忍唔住要屌屌
你地班M記員工,間公司係你地架?
薯條永遠吾滿(有時真係少得過份,得半包),可樂成日好似比人飲左幾啖,拎多兩包泰式辣醬好似係你銀包拎錢禁款!
仲有呀,邊個上司教你地外賣包薯條係反轉放架?
外賣無茄汁,問你拎番好似要求你禁樣!
你地睇到既,諗清楚,間公司唔係你地架,你幫佢地節省成本無人工加架
英國麥記有一次叫double sausage mc muffin, 打開發現得一塊 落去屌佢老母跟住個鬼仔話整個一個比我,攞咗之後發現變咗triple sausage
M記CEO 出現咗連登
薯條唔落鹽
有一次外賣我返到屋企先發現冇左包shark shark粉
即刻勁撚嬲 唔知加大個餐為乜 屌
你都傻撚99
食m記等於窮?你唔好攞自己同比較啦你呢dm記低等生物
貪方便先買m記渣傻系,用下你個腦先諗野啦柒頭
做錯野,姑寒仲話人地,垃圾讀多書乜撚野叫customer value啦。抵你成世做m記
啲老野係咁,當間公司係自己既
做左幾年即將劈炮 叫 抵你成世做m記?
咩logic? 閣下一定受高等教育定喇, d logic無人明wow .
1: 你邊隻眼見到我打過個 窮字?幾時講過係你個柒頭食M記係因為窮?
2: 依家你貪方便食M記,俾人當狗撚完仲喺度吠 做人做到你咁真係可悲,有本事唔好貪方便唔好食m記就唔會比人當狗撚啦。 天才
同一句說話你講幾次你煩唔煩d?
咁依家top up local u 就唔係local u ?唔係學士學位?
唔好唔記得我對下仲有一班 海外top up degree ,睇黎師兄你講到咁把炮,一定年薪過百萬定哈佛畢業定啦。 咁你就咪撚食埋啲M記嘅垃圾食物啦,浪費咗你嘅人生
作為一個收咁底人工嘅職員,好正常會對份工無熱誠,hea9做好正常

咁仲點解要理食客happy唔happy, 我開心咪入多d薯條,唔開心咪入少d

入多入少同份糧無關,咪睇心情。我入多d,你加我人工?

前員工, 一大,翻緊private bank
師兄好ball

真心好多時做野都係睇心情
有時預著d臭串既西客自然心情唔好
同樣地,食m就本身都冇問題,但食個幾廿蚊野又串七七嫌三嫌四要求多多,你知唔知醜?
有本事一世唔好食麥當勞,罷食m記俾個下馬威佢呀嘛
見證潮文誕生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞