m記職員唔該入一入黎

269 回覆
2893 Like 21 Dislike
我屌你地老母有冇跟番公司指引去做野架
仆你個街一次比一次少
加4.5加大唔係叫你加大個盒然後比細份我呀
仲細份過中薯條

又唔撚係你地d錢
比多左又唔會扣你糧
你地比咁少對唔對得住自己良心
屌你老母!!!
祝你地以後出去食飯都得一半份量
講完 你地可以繼續番出去執餐比人
我之前係麥當勞打工既,而我產薯條原則就係咁:
「屌你老母塞爆」
無錯呀,就係屌你老母塞爆,我就唔撚理咩公司虧錢,次次產薯條就係老母咁大包。細薯產成大薯,中薯產到巨薯。大薯產到買一送一,其實同個炸薯條個位既薯條全部送俾你一樣。

我仲好記得,我有個月返左25日工,經理過黎同我講,呢個月薯條虧損左26箱,你知唔知咩事?

屌你老母我撚知咩。
Ching ho ball
M記職員反省下
如果他朝有一日你買老麥
麥樂雞得5舊
可樂唔連冰得一半
薯條4成滿
你仲會唔會笑笑口同你曾經既同事講 唔該
M記狗!!! 我屌你老母!!
喺度嘈完會多返幾條?
屌笑咗
笑撚死
係台狗度抄完再翻譯咁樣都叫loop潮文?
喺度嘈完會多返幾條?

發洩都唔比咁要討論區做咩
有時啲薯條好硬
汽水又成日無汽
樓主咁你有無吵佢地比翻多d你
之前我都係咁,直接同佢地講依度分量唔夠要比翻足我就ok

番到去先見到 可唔可以拎番落去叫佢比番我
下次會剷好啲
其實未必關D後生職員事
我之前做薯條站係會入滿個薯條盒
但係D老屎忽啊姐見到反而會屌返我轉頭
都唔知係咪入返啱個份量佢份糧會少D
樓主擺明食左一半先拎黎講
M記出大中細size嘅gram數出嚟
唔係就次次拎外賣都叫一次佢裝返滿先走
正常人見到咁少 仲唔屌到條仆街上天花板咩
下次記得check下先拎走
唔好做超級大傻仔
其實我都試過甘,之後我攞住包薯條同經理講,唔撚系甘好笑呀嘛,之後經理換過包俾我。
樓主擺明食左一半先拎黎講

你咪on9啦 如果我食左一半再影上黎我死全家
你有冇試過買完6件麥樂雞chan 返到去發現得5舊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞