前度為咩事又搵番你

15 回覆
0 Like 2 Dislike
同前度散左半年

以前同佢出街成日話要去食貴野,我學生無家底,自己平時番pt慳住慳住都帶佢去食。生日、情人節、一齊半年、平時行下街又或者突然諗到有啲咩野可以送比佢都會買比佢。

但係拍大半年拖一份禮物都無比過我。我知唔應該計較,但係已經去到一個無得唔計較既地步。口口聲聲話鐘意個,但又好撚唔上心,屌那星我生日個陣佢連生日快樂都無句,當日話買禮物,問我著咩size衫,原來佢行街睇中左件一百蚊既tshirt,話得番L size,但我著S-M,佢照買,我屌講撚左唔岩⋯⋯

打得太多,入正題,分手個陣我對佢好mean,屌9佢玩我,我真係好憎佢。分手後兩個月因爲一啲事,我又再屌9佢(因為一啲金錢上面既問題,我單方面不知情的情況下損失)。我本身有整diy totebag ,佢上個月無啦啦又IG msg叫我教佢媽媽整。都同你無關係啦我又屌到你咁過份 點解仲好意思搵我?仲要係依啲咁既野

Sorry for 1999
利申巴打
西痕
你同塊面皮拍拖?
仲要厚到仆街
讀書野 話約食飯
我都唔知佢做乜鳩揾翻我
同前度散左半年

以前同佢出街成日話要去食貴野,我學生無家底,自己平時番pt慳住慳住都帶佢去食。生日、情人節、一齊半年、平時行下街又或者突然諗到有啲咩野可以送比佢都會買比佢。

但係拍大半年拖一份禮物都無比過我。我知唔應該計較,但係已經去到一個無得唔計較既地步。口口聲聲話鐘意個,但又好撚唔上心,屌那星我生日個陣佢連生日快樂都無句,當日話買禮物,問我著咩size衫,原來佢行街睇中左件一百蚊既tshirt,話得番L size,但我著S-M,佢照買,我屌講撚左唔岩⋯⋯

打得太多,入正題,分手個陣我對佢好mean,屌9佢玩我,我真係好憎佢。分手後兩個月因爲一啲事,我又再屌9佢(因為一啲金錢上面既問題,我單方面不知情的情況下損失)。我本身有整diy totebag ,佢上個月無啦啦又IG msg叫我教佢媽媽整。都同你無關係啦我又屌到你咁過份 點解仲好意思搵我?仲要係依啲咁既野

利申巴打

完啦?之後點? 你點應佢?
讀書野 話約食飯
我都唔知佢做乜鳩揾翻我

Same
同前度散左半年

利申巴打

完啦?之後點? 你點應佢?

本身都留左啲相,嬲嬲地del曬所有野block埋佢同藍剔佢
讀書野 話約食飯
我都唔知佢做乜鳩揾翻我

Same

分左手又想做返朋友 我覺得真係好鐘意既話未必做得到 短時間內
你同塊面皮拍拖?
仲要厚到仆街

我都唔明點撚鐘會鍾意佢
為了條女,快啲同個fd夾份買車
幾年之後打俾我 問我過得好唔好之類傾左幾分鐘
del 左幾年都仲記得佢電話no.
為了條女,快啲同個fd夾份買車

問我借lol ac
因為分手前佢叫我買左個 DJ sona 910既skin
佢同朋友玩lol 問我借
夾錢買咗車未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞