做緊女僕cafe 你問我答

493 回覆
19 Like 77 Dislike
想知佢性格如何?
見到佢ig啲相....
篇嘢連14年嘅圖都敢拎出嚟真係
點解大部份女僕都唔靚女?
我都冇接觸過佢 之前有諗過做勇者上AT/LM
不過冇fd肯陪我曬錢睇質素差嘅
而加LM仲要執左
問題唔係 serve 緊俾人毛手毛腳

係心態, 有D中意俾大堆仔圍
而上面有講客唔只真毒, 仲有偽毒mk
每日見咁多客, 實有一兩個好似好岩傾被拎到 contact
扮哂幫佢私影又得拎contact又得

之後點唔駛我講啦

呢D先係最麻煩
多數都明唔會有咩身體接觸

但我估係心理上接受唔到

自己條女叫其他男人做主人喎

如果男朋友叫其他女仔做Baby又接唔接受到呢
仲有變態佬

上面講一個叫 kenny yu既
佢會等D maid 收工尾行佢
maid換衫又會行埋廁所門口裝裝下
咁玻璃心唔好做人男朋友
去街市賣菜都唔得啦
對住D上左年紀既叔伯講靚哥
拎街市嚟比較,你叫人靚仔係咪真係當人靚仔

但叫人主人就真係當人主人咁服侍啦

你咪試下叫其他女仔Bb囉,睇你條女吠唔吠你

咩玻璃心,知唔知咩係玻璃心

係咪條女同客放曬電你都由得佢呀咁

唔係人地玻璃心,係你個人懦弱,睇死你咪又係條女出去偷食都唔撚敢出聲
你所謂既當人主人咁服侍既服侍即係點

話我拎街市靚哥比, 你夠拎 bb 同主人比啦

玻璃心係回應返你話"叫其他男人做主人"都覺得好有問題

跟住就俾你無限伸延到條女同客放曬電, 嗌哂 BB 咁

你講哂佢啦
你咁大反應, 係咪見到自己條女嗌第二條仔做bb 呀
有幾靚仔幾咁好既男仔都唔會有興趣 ,咁就好好奇你地自己現實私生活係點樣識男朋友或者點同男仔發展?
原來係咁 不過規矩講到明唔可以拎contact 我有試過俾人問 我都會話唔俾 最多只俾FB/IG 私影都會話inbox傾就好
所以都係睇人 如果個maid係咁隨意俾contact人 即使佢唔係做maid 喺其他途徑識到佢嘅男仔都可以問佢拎
即刻明晒
如果係喺cafe識嘅 點都唔會有興趣 隔左層有點尷尬嘅關係
好多maid都係學生 男朋友大部分都會係同學
有冇比人抽過水
感覺啲毒撚會摸手摸腳
有見過Kenny Yu幾次 成日喺啲post下面留言
不過唔知佢咁變態
有拖糧問題
已經夠少糧 仲要又拖糧又扣糧
啲扣糧係博你唔知唔講
我前個間第一個月好似做義工咁 真係好唔中意個老細
哦~
俾fb都算
就係私下fb msger岩傾 傾到傾埋電話
點解會扣糧?我好似知你邊間做
邊間咁衰?
佢係冇理由嘅情況下扣 博你唔出聲
例如你冇自己計嗰個月嘅相卷 佢出少你都未必知
佢仲試過話 冇錢啊 出少啲唔好計咁清啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞