做緊H&M,你問我答!

986 回覆
21 Like 10 Dislike
我fd試過 之前返過pt
唔會即請

Walk in/website apply>等phone interview>再落舖in/office in
中文

COS要sell
唔定 group埋一齊係某舖in or 上office in
Interview 係咪啲問題都好簡單
店長 in同HR in已經有好大分別
做死大家未
大家準備好迎接第一個星期六未?
交左110萬欠租未
執完02再執019
賺完summer sale錢先執粒
租霸H&M
連鎖服裝店H&M位於元朗形點I的分店,被指租約期滿但未有即時遷出,業主入稟高等法院要求H&M清空涉事分店,及追討舖位清空前租金及管理費等費用。

原訴為舖位業主兆盛有限公司,被告為H&M Hennes & Mauritz Limited。雙方租約及特許權協議於本年5月31日期滿,被告不獲續約,故須遷出有關舖位。

原告現入稟要求被告遷出舖位,並追討自本年6月1日至被告遷出為止,當中衍生的費用包括每月73.5萬元租金、每月33.9萬月冷氣及管理費、每月5.3萬元宣傳費等款項。

咁撚大間公司都要欠租 都唔知會唔會拖糧
好柒
到底h&m賺唔賺到錢
開到周圍都喺 啲分店又大間但唔見有人買嘢
梗係賺唔到啦
銅鑼灣每個月1500萬租,計返每日做150萬生意先夠交租,其他雜費呢?人工呢?
根本無一間係賺嘅
H&M呢d無得賺,老闆只求打個和,大家開開心心著7衫
咪就喺 會唔會過多幾年執粒
由國產品牌全面取締

Btw 知cos喺h&m旗下果時 都打咗個突
Cos 一樣都係蝕住做,仲燒錢過H&M
搞手真喺求打個和?
cos買D衫好貴架,咁都唔賺
h&m有D鋪係賺,有D鋪唔知佢有冇賺啦,但以我所知022呢D咁靜既鋪係有賺既
不過賺完都唔知夠唔夠俾018同020交租
你睇下佢開係咩位先啦 仲要用dyson 風扇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞