做緊H&M,你問我答!

986 回覆
21 Like 10 Dislike
有冇巴絲知係咪去得office in就冇得簡自己想做既舖頭

絲打你上 office in ?

對的 早幾日in 未收到電話
Non 418 15小時 1 week
我都係早幾日in 收到電話喇
有冇巴絲知係咪去得office in就冇得簡自己想做既舖頭

絲打你上 office in ?

對的 早幾日in 未收到電話
我都係早幾日in 收到電話喇

絲打你等咗幾耐先有電話?我都等緊
四日 上個禮拜in
其實五日內無電話可以唔洗等 搵第二份好過啦,h&m又唔係好做
感覺上好過u記少少? 不過個interview不了
之前廢事排fitting試直接買左件衛衣
覺得唔岩拎去fw退 點知個sales話呢到有毛粒個到有毛粒唔比退
仲要係我張單寫唔退西我面
大佬你d衫一日都唔知比幾多人試過啦起毛粒有咩出奇
公司係咪同你地有親
自己唔ck清楚,個sales鬼知你真係買返黎係咁定著過咩
唔俾你退好正常
我唔鍾意就應該要退啦
有得refund都要驗屍咁check
咁洗咩要個policy?
我唔鍾意就應該要退啦
有得refund都要驗屍咁check
咁洗咩要個policy?
覆多左次,自
直接打上cs
唔知件hoodies咩情況 但正常都會退到
H&M寫字樓班廢物兇兩兇就會肯refund
H&M Ft洗唔洗追更?會唔會今日夜晚收凌晨1點 聽朝返7點
我做果間細鋪黎,雖然好撚忙,但係咁耐都未聽過放1返7咁撚誇張,我地最遲收都係11點半
打上去屌鳩寫字樓班撚樣 佢地會肯退
想問下我買左二件,想退一件,但退左就唔夠350,佢會點處理
當你兩件都係$199

$398x0.8=$318.4

退一件$199x0.8=$159.2

你要補番另一件八折差價即$39.8

實質你只會獲退$119.4
想問下我買左二件,想退一件,但退左就唔夠350,佢會點處理
當你兩件都係$199

$398x0.8=$318.4

退一件$199x0.8=$159.2

你要補番另一件八折差價即$39.8

實質你只會獲退$119.4

咁我加錢換其他正價野得唔得?
想返荃灣果間係咪walk in就得
26歲算唔算老 但之前無做過門市同唔識摺衫
同埋係咪日日會ot到仆街
啲袋款大概幾時入一次貨?
成日冇 得返啲花曬嘅
可以
無咩衫摺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞