最近CCTVB新聞台興播俄羅斯新聞

82 回覆
182 Like 4 Dislike
日本、台灣、美國首相民望跌至新低一定講
有分析認為
分析指有關人士透露,全體cctvb 人員進行不實採訪全家或會生癌。有評論認為,當中涉及中美外交角力,新聞部全體死絕的話,中國將可能成最大嬴家。

幫你forward去tvb news個page
分析指有關人士透露,全體cctvb 人員進行不實採訪全家或會生癌。有評論認為,當中涉及中美外交角力,新聞部全體死絕的話,中國將可能成最大嬴家。

有分析指出
有評論認為
有專家表示
據了解
或可能
可以用AI寫新聞稿
其實哦啲新聞報導員記者好低人工
人地叫「中華掠影」「京城內望」
台灣6級地震人地蔡英文親自去埋冧樓現場住幾日探望災民,cctvb隻字不提 反而走去播習主席同國台辦對台慰問,又提下台灣接受日本援助唔領共匪情囉,事實上係你共匪繞過咗兩岸之間嘅溝通機制,直接同花蓮縣長溝通!當正台灣已經屬於你一樣 cctvb對呢樣又冇提過!
er………你仲有有線同now
使唔使我教你點轉
部電視唔係我開同睇,
我家人想接收咩資訊我控制唔到
不過想問下apple TV睇唔睇到ATV個app
自從ATV收左皮我老豆先日日睇TVB新聞台
如果話cctvb家陣由中聯辦直接控制我都信
CCRTVB
有分析認為

..目的為取悅/觸怒支那......
會唔會係俄佬就黎大選所以講多左
之前見寫乜鳩中國女子冰壼挫敗日本取得首勝
啲用字上腦到
以色列先係美國大佬。
cctvb最撚正都係一邊吹奏共產主義一邊奶資本家
屌佢播奧運班旁述都係啦

一味講支那隊點勁點盛

甚至人地國家比緊賽,完全唔撚關支那事都係咁講支那啲嘢

但最心涼係班友鳩噏完一輪之後望住支那仆街

屌那媽下屆俾now/雞寶算啦
仲有外國啲芝麻綠豆衰嘢添

上個禮拜就去報倫敦火燭燒咗間屋仔

唔知仲以為又整多單舊年嗰單

遲下玩下手有支那旅客喺Brighton Pier中雀屎都爭撚住報
直接打飛機啦 TVB
所以我好討厭佢d節日報道成日問人地生意如何,市民駛幾多錢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞