[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (4)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
巴打們繼續!

[經典褸款共賞] 牛仔褸 • Workwear • 軍褸 • Country Jacket
https://lihkg.com/thread/470698/

[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)
https://lihkg.com/thread/489912/

[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)
https://lihkg.com/thread/517104/
M65 parka 係咪少廠去復刻?
RM有
即係咩
上星期入手嘅Barbour solwayzipper, 呢幾日有雨又凍,返工都係靠佢
(借圖)
Real McCoy
我今日著有帽嘅Mira... 摭都唔洗用。

想買高腰卡其斜布闊褲,有無咩牌子好介紹?
去西裝舖造仲好

有無介紹
太貴,有冇d千零蚊既
過隔離西裝帖睇下,早幾頁有講,有間$980包料
正,不過唔捨得洗錢
桃太郎冇出陣果2間果件type 2好似之前有巴打講過, 不過我就係中意佢果兩間野 如果唔係我諗我會買其他

有冇巴打推薦下其他日牌type 2?
上個post 爆左
想請問下Barbour 嘅Wax Jacket 適合咩溫度穿著?
如果15度左右著會唔會好熱?
想買返件過年個陣著
嘩 正呀 話咁快開到第4個post

人在鹿兒島,有冇咩好推介既古著鋪
著緊bedale,15度絕對ok,我自己都加件薄冷衫

去西裝舖造仲好

有無介紹

哦!中環?
對,利申先,我未幫襯過
武士同豬都幾好
想問下巴打們買日本仔中古野係咪主要得Y拍同樂天? 有咩代購公司推介?
Cutting都係差唔多?

Warehouse

去西裝舖造仲好

有無介紹

哦!中環?
對,利申先,我未幫襯過

不了,諗住做佢980條褲,我想問可唔可以做高少少褲頭,個自我感覺品味良好既店員話唔得,咁諗到唯一原因,所以取消念頭
Warehouse係唔係復刻type2個cutting最足?

去西裝舖造仲好

有無介紹

哦!中環?
對,利申先,我未幫襯過

不了,諗住做佢980條褲,我想問可唔可以做高少少褲頭,個自我感覺品味良好既店員話唔得,咁諗到唯一原因,所以取消念頭

喺淘寶搵到條,不過唔知點
個人覺得warehouse最原汁原味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞