呢個衰妹好真係好曳曳💖💖睇少陣都唔得

546 回覆
835 Like 93 Dislike
係好機會睇埋樂隊,佢聽既都幾正
fatboy你仲del唔del ig呀
騎虎難下
柒撚咗返唔到轉頭,唔del對波就變30aaa
睇能死件衰妹唔捨得個50k follower 啲19 KOL日出夜出都得個幾百人FOLLOW

俾人爆落過仔,唔潛水唔得架師兄
你都痴既 如果因為俾人爆落過仔
佢一早del左ig啦
舊登都唔知講過幾撚多次
有佢既post就一定有講過佢落仔

唔好意思以前無追過
衰妹可否upload返啲相
好難得見到連登仔集體係IG女面前跪底
衰妹都知自己sell波嫁啦
做咩咁大反應
你班仆街
好彩有backup
fat boy j all day
屌 fat boy eat all day
其實都少post左自拍大波相
幾個月先一張
叮噹妹就唔同 都係keep住影自己對奶
唔係有對神奶鬼有人理佢咩
好好利用對奶,又有人睇又可以share下d吉他野咪好啦
屌 真心要覺得開個drive/cloud
淨係用俾巴打們upload素人J圖上去
要password先入到

最緊要係:唔俾留言
擺上黎
追post啦 戇鳩
你心你班連登仔講清楚d啦
我淨係追Janne da arc , Acid Black Cherry
傻既
得罪講句 而家睇J圖真係收埋自己睇算
唔好放上網同人討論
有人討論就有人作故仔 最後乜撚都無得睇
上年個大波人妻 都可以有人話佢係做雞
又真係有d無腦毒撚信 走去問價
屌那星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞