呢個衰妹好真係好曳曳💖💖睇少陣都唔得

546 回覆
835 Like 93 Dislike
炒撚哂車 包括條女
想笑撚死人咩
好唔捨得😭😭
由細睇到佢大 已經當左佢半邊女😭😭😭
淨係睇番個2個留言已經笑撚到仆街
如果真係咁炒車法都唔知點算
自己J咪算囉,係要放上黎搞到人
開心啦,而家大家乜都唔使睇
護主犬又炒車
真心問 邊到有話佢屋企人...係唔係DEL左

無人話佢屋企人
#36細隻佬巴打見到#34大隻佬巴打,所以話搵到親生大佬
有班戇鳩仔包括果條女以為人地起佢屋企人底
護主犬又炒車

有人話佢落過仔反而無回應,要用屋企人做籍口del ig
好撚驚比人知落過仔?

無人話佢屋企人

我樓上都有咁講過 之後成班為左J條女係到屌連登仔口臭
明明我睇左成個po都無人講過佢屋企人
公海>連登>J圖日報>連登>收皮

無人話佢屋企人

我樓上都有咁講過 之後成班為左J條女係到屌連登仔口臭
明明我睇左成個po都無人講過佢屋企人

笑撚死,今次連登手足一起步轉個彎就炒左車
笑撚死 條女會唔會ff多咗
fatboy你仲del唔del ig呀
騎虎難下
唔好del啦😭錫番啜卜😚
算鳩數喇 條女有邊張相唔係刻意影埋對波
真係咁想收埋就唔會著緊身衫
比次機會啦fatboy
fatboy你仲del唔del ig呀
騎虎難下
柒撚咗返唔到轉頭,唔del對波就變30aaa
睇能死件衰妹唔捨得個50k follower 啲19 KOL日出夜出都得個幾百人FOLLOW

俾人爆落過仔,唔潛水唔得架師兄
【突發】佢IG出左新story 已道歉+自爆係絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞