[大小姐林淑敏攞唔到最佳女配角聲討區]:我豈有此理啊

294 回覆
950 Like 21 Dislike

連我媽媽都話大小姐冇獎唔抵
我媽媽知佢無得攞嬲到仆街
猛咁問朱晨麗係邊位
陳敏之落敗女配不失望:我支持大小姐林淑敏

http://hd.stheadline.com/news/realtime/ent/1120838/
頒獎之前問佢 佢都話支持淑敏
真心一問 佢地係見網上吹到大小姐咁勁先話支持

定係真係FD/覺得大小姐有料先咁講
應該係林淑敏
表哥都好啲
冇可能係豬晨麗
我屌你老母啊 句野難聽過粗口
我覺得兩個因素都應該有 始終大小姐入行咁耐
但人緣再好 正常都好少會提八點劇
我屋企人淨係話sunlight幾靚
本來朱晨麗都受連登仔歡迎
結果依家
連登仔j人隻腳同屎忽
【力撐大小姐】得到遠比預期多 林淑敏:希望做戲繼續有人睇

今日Mandy接受傳媒訪問,講到網民嘅留言,佢話:「好多謝每一個鍾意大小姐嘅人,其實我一路做落嚟,得到嘅真係比預期多,好似我當初祈禱想入處境劇,都係希望可以要一個穩定嘅時間,想磨練演技,想係朝早返工見太陽,收工嗰陣都可以見到太陽,到咗o依家大家咁鍾意,已經係超過我當日禱告所要求嘅嘢!」

Mandy仲話:「噚晚出席頒獎禮,我覺得好開心,好似係一個聚會,同咗好多同事傾偈,我知道大家嘅諗法,相信係有好多情感嘅因素喺裡面,大家對我真係好好,所以我冇諗咁多係咪意料之內或者係意料之外嘅事,只要我做戲嗰陣,大家會開電視機睇,已經係賺到不得了!」

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180122/57739003
TVB都唔知係咪玩朱晨麗
頒比個大陸閪 屌你老母
sunlight係幾靚既
但係真心唔太記得佢係超時空男臣個角色係做咩
俾飛躍都冇咁嬲 一黎就女配角
tvb要捧佢 人地又親生女
同埋出年好似比女一佢做啦 可能視后都有佢份

算啦 而家咁梗係比佢都未必好事
睇返LIST 唔計佢 歷年最廢個2件 楊思琦同法拉都已經唔係度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞