*ADMIN係咪諗住做鴕鳥扮睇唔到會員既投訴架啦?

26 回覆
9 Like 4 Dislike
站務台咁撚多投訴個濕乜撚柒既PO 你一個都唔入去睇/覆
有哂證據CAP哂圖佢點樣推起哂D舊POST又無意義回覆
係咪諗住扮睇唔到唔理架啦
係既講聲 想有個知字 無咩特別意思
牙連可唔可以叫你啲團隊關注下 俾個交代
點解濕鳩塞鷗(#22858)條友洗咗成個月admin團隊都冇進一步行動

根據過往記錄,以下為常見的違反討論區使用條款行為(包括但不限於):
1. 於短時間內推大量舊文達致洗版效果
2. 以大量不相關內容回覆進行洗版

...

近日會員因政治立場不同而與其他會員互相洗版。請明白各會員有其個人立場,希望大家以討論方式表達其想法,而非以洗版行為影響其他會員,如情況持續我們將會把違規會員禁言。

admin幾時bam濕鳩塞鷗條煩膠 - 老fool (11月2日)
https://lihkg.com/thread/455828/page/1?ref=web

濕鳩塞鷗日日洗版,連狗唔係諗住唔做野掛 - A_Milik
https://lihkg.com/thread/453058/page/1?ref=web

( Show Blocked User - 濕鳩塞鷗 ) - 高普嗲哋
https://lihkg.com/thread/452932/page/1?ref=web

*屌你老母做乜撚野呀?admin幾時肯做野 - 工藤晴香
https://lihkg.com/thread/487791/page/1?ref=web

on9會員濕鳩塞鷗成撚日推返D垃圾post上黎洗版係點撚樣 - 上條當麻

https://lihkg.com/thread/470767/page/1?ref=web

連狗係邊呀屌 時事台又有人洗皮啦 - 比利海靈頓
https://lihkg.com/thread/487810/page/1?ref=web

投訴會員 濕鳩塞鷗 #22858 洗版 - bbchu
https://lihkg.com/thread/481263/page/1?ref=web

濕鳩巴洗到時事台大半都係陳年舊post係咩玩法 - 通街都係處
https://lihkg.com/thread/491612/page/1?ref=web

投訴會員濕鳩塞鷗 - Spurs_Leonard
https://lihkg.com/thread/489400/page/1?ref=web

牙連麻煩入一入黎 投訴 濕鳩塞鷗(#22858) 大量推沉底post - 巴麻美(廢青)
https://lihkg.com/thread/487837/page/4?ref=web

[連仔請一視同仁] 投訴會員 濕鳩塞鷗 #22858 瘋狂洗版 - 黑腸盧卡庫
https://lihkg.com/thread/489424/page/1

一人一post,時事台俾人洗咗咁多日都冇admin出嚟處理?- 上坂堇(12月7日)
https://lihkg.com/thread/491637/page/1?ref=web
連狗我屌你啊,上次cc台睇下新聞,差唔多個撚個post都睇到佢條仆街喺度鳩推洗版,咁撚樣都扮睇唔撚到
會員「濕鳩塞鷗 #22858」已永久禁言
根據記錄該會員於短時間內使用重複內容回覆大量舊文進行洗版
過往曾禁言七天作警告並以公告勸喻後情況反而日漸嚴重

最近七日該會員以每日平均 88 次推舊文,最嚴重情況 1 小時內推 43 個不同主題
嚴重影響其他會員之使用體驗,故已將其會員帳戶永久禁言

最近七日該會員以每日平均 88 次推舊文,最嚴重情況 1 小時內推 43 個不同主題

差d想開post屌你
不過今次反應真係太慢啦
相比起之前三色貓redbaron呢d
濕鳩嚴重幾十倍
仲要巴打逐個post record做晒功課
多人投訴足咁多日先做野
兩把尺有d嚴重

之前禁過言

好波

繼續係咁落去, 洪非凡還遠嗎 ?

好波

繼續係咁落去, 洪非凡還遠嗎 ?

洪狗邊敢過嚟

差d想開post屌你
不過今次反應真係太慢啦
濕鳩嚴重幾十倍
多人投訴足咁多日先做野
兩把尺有d嚴重

之前禁過言

差唔多成個月前既事啦
解禁完變本加厲
但其他人禁得好快手

一開始條友出發點係好
係後尾癲撚咗
你話有冇兩把尺一定會有
呢度反共核心價值唔使講喇掛
話唔公平?香港比人壓逼到咁仲講咩唔公平
況且admin已經好包容,唔係單純因為你撐共而bam, 而係嘩眾取寵 大量煩膠post令大部份人不滿先bam
dewi嗰班假膠都冇bam啦,
講真呢度唔係法庭,某程度上bam唔bam都要睇民意,本身條19 都有唔少支持
係後尾越嚟越過份 先變到全部反佢
admin依家先出手亦合理
太早bam未累積夠足夠民怨
又會比人話挺共

差d想開post屌你
不過今次反應真係太慢啦
濕鳩嚴重幾十倍
多人投訴足咁多日先做野
兩把尺有d嚴重

之前禁過言

差唔多成個月前既事啦
解禁完變本加厲
但其他人禁得好快手

一開始條友出發點係好
係後尾癲撚咗
你話有冇兩把尺一定會有
況且admin已經好包容,唔係單純因為你撐共而bam, 而係嘩眾取寵 大量煩膠post洗板令大部份人不滿先bam
講真呢度唔係法庭,某程度上bam唔bam都要睇民意,本身條19 都有唔少支持
又會比人話挺共

打漏咗,係洗板擾民
當年bam三色貓前都等咗好耐
係後尾真係全壇聲討先名正言順bam
不過點都好過高登好多啦
起碼呢邊係傾向唔bam人,嗰邊一唔順眼就bam

差d想開post屌你
不過今次反應真係太慢啦
濕鳩嚴重幾十倍
多人投訴足咁多日先做野
兩把尺有d嚴重

之前禁過言

差唔多成個月前既事啦
解禁完變本加厲
但其他人禁得好快手

一開始條友出發點係好
係後尾癲撚咗
你話有冇兩把尺一定會有
況且admin已經好包容,唔係單純因為你撐共而bam, 而係嘩眾取寵 大量煩膠post洗板令大部份人不滿先bam
又會比人話挺共

打漏咗,係洗板擾民
當年bam三色貓前都等咗好耐
係後尾真係全壇聲討先名正言順bam
不過點都好過高登好多啦
起碼呢邊係傾向唔bam人,嗰邊一唔順眼就bam

不過高登果邊反而吹到呢到亂咁bam人

差d想開post屌你
不過今次反應真係太慢啦
濕鳩嚴重幾十倍
多人投訴足咁多日先做野
兩把尺有d嚴重

之前禁過言

差唔多成個月前既事啦
解禁完變本加厲
但其他人禁得好快手

一開始條友出發點係好
係後尾癲撚咗
你話有冇兩把尺一定會有
況且admin已經好包容,唔係單純因為你撐共而bam, 而係嘩眾取寵 大量煩膠post令大部份人不滿先bam
又會比人話挺共

心水清
已經幾次嘗試勸佢收斂啲

差d想開post屌你
不過今次反應真係太慢啦
濕鳩嚴重幾十倍
多人投訴足咁多日先做野
兩把尺有d嚴重

之前禁過言

差唔多成個月前既事啦
解禁完變本加厲
但其他人禁得好快手

一開始條友出發點係好
係後尾癲撚咗
你話有冇兩把尺一定會有
又會比人話挺共

證明一人一post投訴係有效而且有必要

差d想開post屌你
不過今次反應真係太慢啦
濕鳩嚴重幾十倍
多人投訴足咁多日先做野
兩把尺有d嚴重

之前禁過言

差唔多成個月前既事啦
解禁完變本加厲
但其他人禁得好快手

一開始條友出發點係好
係後尾癲撚咗
你話有冇兩把尺一定會有
又會比人話挺共

問題係有好多個從冇任何親共言論
不過串親佢就入撚左list

所以佢依家比人bam咗都應有此報
本身仲打住反五毛支旗
後尾多數人都反佢
admin再做嘢都唔會比人屌

差d想開post屌你
不過今次反應真係太慢啦
濕鳩嚴重幾十倍
多人投訴足咁多日先做野
兩把尺有d嚴重

之前禁過言

差唔多成個月前既事啦
解禁完變本加厲
但其他人禁得好快手

一開始條友出發點係好
係後尾癲撚咗
你話有冇兩把尺一定會有
又會比人話挺共

問題係有好多個從冇任何親共言論
不過串親佢就入撚左list

所以佢依家比人bam咗都應有此報
本身仲打住反五毛支旗
後尾多數人都反佢
admin再做嘢都唔會比人屌

唔該BAM埋關愛座

依家關巴冇野喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞