話連開AC易過高登個logic喺邊?

37 回覆
55 Like 16 Dislike
一個大話講一千次就變真話

做實事啦屌你
係到呻有乜用
根本就成班走打手入黎日日鳩叫回家, 但日日仲留係度
我都唔知咩人黎
根本就成班走打手入黎日日鳩叫回家, 但日日仲留係度
我都唔知咩人黎

幾撚乞衣先會喺對家乞食
其實我記得係一開始有用hkg+嗰啲會送vip
唔洗課金
一轉連登嗰陣 呢啲免費嘅vip都唔洗isp就申請到lihkg acc

1.hkg+新推出個陣首次down app送3日VIP
2.928個段時間 plus仔set做唔洗vip都可以回post
3.同牙祖交涉完 被逼轉收費APP 為左可持續發展 唯有vip加價+送所有user兩個月vip

個謠言就係出至呢到
無俾過錢(apple內購)既user既邀請碼係咪同樣有效

有,因為我拎我ipad個hkg+ code都申請到

其實呢啲人應該要重新認證(isp)至俾留言
建議重新開放以網上行email註冊帳號,但就將優先禁言次序提高,有咩可疑或違規舉動(如洗板)優先被禁言(兼雙倍懲罰)
一個大話講一千次就變真話

收皮啦屌你老母
邀請碼有個app定唔知有買8$免廣告就有
知少少唔好係到扮晒野 柒少陣啦

咁你算係知多多定知少少
u汪真係五毛支那集中地 不如改成簡體版 方便強國人上

話說當時一個hkg+ 裝落幾部idevice
可以開幾個acc

咁你算係知多多定知少少

你淨係跟返開連登ac條件講孜知幾多?
邀請碼點黎都唔知

咁你算係知多多定知少少

你淨係跟返開連登ac條件講又知幾多?
邀請碼點黎都唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞