話連開AC易過高登個logic喺邊?

37 回覆
55 Like 16 Dislike
定係LIHKG仲有其他註冊方法我唔知?

基本上唔係兩邊都require "指定"ISP?(例如pccw/某啲大專唔得)
HKG+同LIHK邀請碼已都係以前用落舊USER先會有
連個APP都下架埋
邊度嚟新邀請碼註冊新AC?

最神奇有人話呢度話唔返去啲人大多冇高登AC
冇高登AC買HKG+/LIHK嚟把撚?
定係啲人自己用ISP註冊新LIHKG AC 再比HKG+邀請碼其它人?

又有人講啲小學雞中學雞有學校isp申請到lihkg AC
咁咪一樣申請到高登?
咩連登比高登更小學雞更5P化
新AC太易有個logic喺邊度嚟

根本連登班小學雞5P仔一路存在
而家大個咗又恃住喺新壇 就呀吱呀jaw
三日唔埋就整兩件份哂老屎忽喺度高登文化 高低質乜乜物物
其實書都未撚讀完

究竟啲新AC係邊度嚟
邊撚個講架收嗲啦你

幾個連登仔代表成個連登咩

要咬人就係原post quote黎屌啦
仲有人有個POINT話高登少五毛打手過呢度
邊度多乜乜邊度多物物 blahblahblah
冇咩好討論 自己睇distribution

HKGOLDEN

香討

U汪

LIHKG
邊撚個講架收嗲啦你

幾個連登仔代表成個連登咩

要咬人就係原post quote黎屌啦

原POST quote住問就阻住哂又離題
仲有我而家唔係屌人 係咪仲有其他方法申請到LIHKG AC
但係又會申請唔到高登AC先
個POINT喺邊撚度爆出嚟
15萬個邀請碼
15萬個邀請碼

當中起碼有10萬人用返code申請新AC就算?
我估
邀請碼jj here><
邀請碼jj here><

仲有人有個POINT話高登少五毛打手過呢度
邊度多乜乜邊度多物物 blahblahblah
冇咩好討論 自己睇distribution

HKGOLDEN

香討

U汪

LIHKG
u汪
成日話連登低質
但當年高登都畀洪非凡班熱毛搞到冇人睇CC台

林早洩一而再、再而三背後出賣高登仔
回家?
咪同港豬邊抗爭邊又要返工一樣冇分別
成日話連登低質
但當年高登都畀洪非凡班熱毛搞到冇人睇CC台

林早洩一而再、再而三背後出賣高登仔
回家?
咪同港豬邊抗爭邊又要返工一樣冇分別

同啲人諗 "中共係衰 但起碼跟佢有飯食 仆街死都未必輪到我" 係冇分別
不過既然現實都已經冇辦法有骨氣
上網都上到咁冇骨氣就好難理解囉
JOE當班ching狗嚟 根本個個人都有眼睇
咁都有人撐佢 唔通啲中玉人真係天生被虐狂
lihkg未有之前 幾個月 高登時事台比而家lihkg恐怖得多
唔係講笑 而家兩邊加埋點差都無個陣咁恐怖
事實證明 兩邊良性競爭一定好過獨大 你睇下電視台個例子就知
人地選擇性失明我哋控制唔到
一個大話講一千次就變真話

牙joe做野啦喎,開始驚未呀,vip收咁撚貴,廣告一版兩個,無pm
其實我記得係一開始有用hkg+嗰啲會送vip
唔洗課金
一轉連登嗰陣 呢啲免費嘅vip都唔洗isp就申請到lihkg acc

你唔好再成日出現做埋條撚屌 d on9 野
以前肥 V 係點做
你做返佢點做就得
仲有
邊撚個話要 pm?
我認識既高登係冇膠冇酒冇台主冇 pm
ban 你會講原因
班叫回家既只係以前係果邊既小學雞
唔洗課金
一轉連登嗰陣 呢啲免費嘅vip都唔洗isp就申請到lihkg acc

所以開acc易過高登呢點係無錯
唔洗課金

所以開acc易過高登呢點係無錯

連仔有冇數據拎出嚟
連登有vip
高登都有SMS

牙joe做野啦喎,開始驚未呀,vip收咁撚貴,廣告一版兩個,無pm

抵丫
賺錢賺到咁盡
唔洗課金

1.hkg+新推出個陣首次down app送3日VIP
2.928個段時間 plus仔set做唔洗vip都可以回post
3.同牙祖交涉完 被逼轉收費APP 為左可持續發展 唯有vip加價+送所有user兩個月vip

個謠言就係出至呢到
無俾過錢(apple內購)既user既邀請碼係咪同樣有效
唔洗課金

2.928個段時間 plus仔set做唔洗vip都可以回post
3.同牙祖交涉完 被逼轉收費APP 為左可持續發展 唯有vip加價+送所有user兩個月vip

個謠言就係出至呢到

我後期先用 HKG+
冇俾過錢但都有一年 VIP
唔洗課金

個謠言就係出至呢到

有,因為我拎我ipad個hkg+ code都申請到
LIHKG 封咗netvigator email,
hkbn就要用身份證頭幾個數字

HKGolden 可以瘋狂改netvigator id開新ac,
hkbn唔清楚

P.S. Netvigator用家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞