雷蛇不動如山討論區(5)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
搞咁多泛,會唔會好似樂視咁
雷蛇(01337)夥中影,3年推400影院熒幕 http://www.etnet.com.hk/www/tc/news/categorized_news_detail.php?category=latest&newsid=ETN271214518

搞埋電影業幫大陸戲院出400個銀幕
因為2016年已收購左德國間THX

睇黎好想打入大陸

國際版小米
雷蛇(01337)夥中影,3年推400影院熒幕 http://www.etnet.com.hk/www/tc/news/categorized_news_detail.php?category=latest&newsid=ETN271214518

睇黎好想打入大陸

影院邊有錢賺架

睇黎好想打入大陸

影院邊有錢賺架

佢真係有d野心 不過得唔得就...

你了解下THX係乜先
有左N年
如入場睇戲應該會成日見到THX
今次只係提升大陸影院去THX標準

樂視係無咁大個頭搞N樣燒錢嘅野
雷蛇幾時公佈業績呢?
-0.050 誠哥好波
正宗老千股

又放signal

又放signal

gogogo

又放signal

gogogo

4.1
4.75
4.75

same
4.75

same

5.1
4.75

same

5.1

5.1@10
4.75

same

5.1

5.1@10

你個名調轉左呀
4.75

same

5.1

5.1@10

你個名調轉左呀

你個野壞左呀
妹完未.....
妹完未.....

至少妹幾年 仲隨時...
唔好推
垃圾股終於斬撚左 屌你老母李家誠 慢慢跌啦
垃圾股終於斬撚左 屌你老母李家誠 慢慢跌啦

巴打 幾多入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞