今日遞咗辭信 被上司屌

431 回覆
3904 Like 84 Dislike
都唔知係咪讀屎片😂咁都笠水

最撚憎呢啲人
當人阿四自己又唔知做乜鳩野
個個最後一個月都係hea做架啦 唔係咁白痴認真做哂d手尾啊
我記得我quit個陣都比人咁講過
比佢屌到仆街, 我係都唔做呀吹呀

最後條8婆真係無比ref letter我

你咪俾舊公司contract加resign letter copy加糧單copy囉
好多公司都接受,反正都係形式上嘅嘢
你俾contract copy新公司佢地仲開心呀,有新reference
Scan野揭頁好易傷手腕,一定要慢

飛紙啦揭
我記得我quit個陣都比人咁講過
比佢屌到仆街, 我係都唔做呀吹呀

最後條8婆真係無比ref letter我

你咪俾舊公司contract加resign letter copy加糧單copy囉
好多公司都接受,反正都係形式上嘅嘢
你俾contract copy新公司佢地仲開心呀,有新reference

係架
其實你解釋返佢咁鳩小氣
俾其他證明咪得
好肯定樓主如果真係俾心機做埋呢一個月

會後悔一世
唔小心入左幾入落碎紙機好正常
200份文件咁多其實真係會好易撈亂入便既file 到時要人地分返就麻煩啦

樓主要小心慢慢做唔好整亂人地啲file
無架啦樓主
你去見第2份工, 人事部打電話去你舊公司問你工作能力態度, 是常識
你得罪老細無運行, 求其講句你有問題, 你咩大公司都唔洗見得成
你做唔晒佢都吹你唔漲架啦
下星期我都要辭職, 佢試下屌我, 我玩撚死佢
個上司好d都話幫佢盡做盡scan,咁撚樣上司,我係你heahea下夠鐘就走啦!
咁你咪日撚日都scan果20份囉
搞足成個月都係廿份
你愈係驚佢你只會俾佢玩得甘啲
唔比轉工 on9 日日準時走
既然唔入返依行
無架啦樓主
你去見第2份工, 人事部打電話去你舊公司問你工作能力態度, 是常識
你得罪老細無運行, 求其講句你有問題, 你咩大公司都唔洗見得成

如果呢個世界少D智障就好
田蕊妮係咪假膠
之前睇佢其他留言又唔似咁癲

田絲之前係city post冇咁癲

唔再理佢啦 係都要r存在感
我覺得佢可憐過我

話我可憐過你,你呢d咪踩低人黎抬高自己囉,果然係真正既可憐蟲!

笑左 你話自己
個上司好d都話幫佢盡做盡scan,咁撚樣上司,我係你heahea下夠鐘就走啦!

啲上司係好on9
成日揸住雞毛當令箭
對人差邊有人用心幫佢做野
對家都出左offer俾你唔會太著重你封reference letter既
有冇巴打想買Google play 禮品卡
$200面值 我賣$180
可以一齊去便利店買
Telegram: hkghkg1234
只限$200面值 可買多張

阻到巴打們 唔好意思 祝各位生活愉快
對家都出左offer俾你唔會太著重你封reference letter既

呢D 19工唔比REF LETTER仲好啦
就算真係出比你 都會又幾衰寫幾衰
你當自己冇做過呢份工好過啦 樓主
其實樓主大聲屌柒佢上司一次,佢上司應該唔會咁串,

再日日hea到5點收工

利申:試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞